نمايش پست تنها
قديمي ۰۳-۱۳-۱۳۹۲, ۰۹:۴۳ قبل از ظهر   #5 (لینک دائم)
raha_hakhamanesh Male
Super Moderator

آواتار raha_hakhamanesh

تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۸۷
محل سكونت: دنیا
تشكرها: 28
253 تشكر در 147 پست
My Mood: Zodranj
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله dan1366 نمايش پست
اولا سلام آقای raha_hakhamanesh
نه عزیزمن اونطوری نیستم، مگه ایمیل زدن به یکی برای کمک بیشتر اشکالی داره!!!!
.
بله کاربر گرامی مطابق مقررات درج ایمیل در انجمن صریحا اشکال دارد

نقل قول:
اتفاقا دوست من، خودم برای یه مورد خاص نه یه بار بلکه سه بار به یکی از اساتید دانشگاه امیرکبیر ایمیل زدم فقط برای دانلود یه پروژه ای که داخل صفحه بیوگرافیش بود و به من اجازه دانلود داده نمیشد ولی ایمیلم بعد از سه بار دیگه بلاک شد.
در حالیکه برای همون پروژه ای که کار میکردم به یکی از اساتید دانشگاه های خارج، که مقاله مربوط به اون میشد ایمیل زدم هر چند شاید نتونسته باشه کمک زیادی بکند ولی مهم این بود که جواب ایمیلم رو داد.
.
اینکه شما درخواستی را از صفحه خانگی یک شخص داشته باشید با اینکه در انجمن مشارکت داشته باشید متفاوت است، شما هم می توانید یک صفحه شخصی برای خودتان ایجاد کنید و ایمیل هزاران نفری که روزانه برای درخواست پروژه با شما تماس می گیرند را پاسخ دهید نه از طریق انجمن!

نقل قول:
و ایمیلم رو به این دلیل ذکر کردم چون من شاید مثل تو دوست عزیز از اینترنت پرسرعتی استفاده نکنم و هر بار بخوام بقول تو انجمن رو چک کنم... .
اتفاقا یکی از مزایای انجمن، مواجهه با مشکل سرعت اینترنت است، لذا زحمت بکشید صداقت گفتارتان را با آپلود کردن پروژه در یک آپلود سنتر و ارائه راهنمای آن را در انجمن، نشان دهید.

و در نهایت، هدف انجمن یک کاربر نیست بلکه دهها یا صدها کاربری هستند که بعدها به این صفحات مراجعه می کنند.
موفق باشید
برای تشکر دکمه مخصوص وجود دارد لطفا پست هرز ایجاد نکنید
.
.
اینقدر از دسترسی نداشتن به مقاله شیون نکنید

مقالات انگلیسی: ایران سای (ISI, IEEE, ACM)
مقالات فارسی: سیویلیکا (کنفرانس داخلی)
مقالات فارسی: مگ ایران (ژورنالهای داخلی)
raha_hakhamanesh آفلاين است   پاسخ با نقل قول