نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله bikaran1384
با درود
به عنوان مثال: اگر از کف دو دست عکس بگیریم و در یکی از دستها زخمی وجود داشته باشه چطور میتوان با توجه به مقایسه عکس این 2 دست زخم را تشخیص داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی از این راه حل ها تفریق 2 عکس از همدیگه است که البته با توجه به اندازه متفاوت 2 دست و همینطور عدم تقارن هندسی چندان دقیق نیست ..............روش دیگه اگر فرض کنیم که زخم قرمزتره با توجه به شبکه های عصبی بتوان ان را جدا کرد من از دوستان خواهش میکنم اگه روش دیگه ای به ذهنشان میرسد به من کمک کنند .......اگه مقاله ای در این زمینه دارند به من معرفی کنند........... با تشکر
|
با سلام
مسلما روش های قدیمی تفریق تصویر مطلوب این پروژه نیست؛ به نظر من استفاده از روش های استخراج ویژگی + یادگیری با ترکیب پردازش تصویر می تواند براحتی کار مربوطه را با ضریب موفقیت بسیار بالایی انجام دهد.
به این ترتیب که
ابتدا تعداد زیادی تصویر متفاوت از کف دست (زخمی و غیرزخمی) تهیه کنید (بعنوان نمونه) و با یک الگوریتم یادگیری سعی کنید یک مدل یا الگوی خاص برای کف دست ایجاد کنید (SVM توصیه می شود اگر چه GentleBoost هم خوبه). تصاویر کف دست سالم را با برچسب 0 و زخمی ها را با برچسب 1 مشخص کنید حالا شما یک مسئله ساده دسته بندی باینری دارید.
مشکلات احتمالی:
احتمالا نباید موقعیت و شکل هندسی کف دست در موارد زیاد متفاوت باشد یعنی مثلا اگر دو کف دست دقیقا بر هم منطبق نیستند اشکال ندارد ولی طوری نباشد که کف دست ها زاویه دار یا در مقیاس متفاوت باشند اگر چه برای آنها هم راهکارهایی است.
موفق باشید
.