نمايش پست تنها
قديمي ۰۳-۹-۱۳۹۲, ۰۱:۵۹ بعد از ظهر   #8 (لینک دائم)
raha_hakhamanesh Male
Super Moderator

آواتار raha_hakhamanesh

تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۸۷
محل سكونت: دنیا
تشكرها: 28
253 تشكر در 147 پست
My Mood: Zodranj
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله bikaran1384 نمايش پست
باتشکر از راهنماییت ولی مشکل اصلی من در این پروژه این طوره که من در باره تصاویر حرارتی دارم کار میکنم و وجود زخم باعث افزایش حرارت در دست میشود ولی این افزایش درجه حرارت در انسان های مختلف متفاوته بنابراین من مجبورم که عدم تقارن رو فقط روی دو دست هر نفر انجام بدم این روش شما نیاز به وجود یک استاندارد برای همهی انسانها داره

با سلام
خوب بود اگر امکانش هست نمونه ای از تصاویر رو اینجا بذارید تا سایر دوستان که بعدا این تاپیک رو دنبال می کنند درک بهتری داشته باشند.
بعد از اینکه نمونه های مشابه تصویر سوال شما رو در اینترنت دیدم این پیشنهاد به ذهنم اومد که احتمالا شما می توانید از قطعه بندی (Segmentation) استفاده کنید. یعنی تصویر حرارتی را به یک الگوریتم قطعه بندی* بدید و نتایج رو با محدوده مورد نظر خودتون مقایسه کنید.

* انتخاب الگوریتم به ساختار صورت مسئله وابسته است و من نمی تونم تا نمونه های شما رو نبینم پیشنهادی در این خصوص بدم ولی چند روش کلی رو پیشنهاد می دم که شما باید اونها رو برای کاربرد موردنظرتان ارزیابی کنید.
Otsu’s method
Minimum Cut
Hough transform
K-means and Mean-shift
watershed
texture filters

ولی احتمالا Mean-Shift برای کار شما مطلوب باشد، سورس کد در متلب: Mean Shift Clustering - File Exchange - MATLAB Central

موفق باشید
برای تشکر دکمه مخصوص وجود دارد لطفا پست هرز ایجاد نکنید
.
.
اینقدر از دسترسی نداشتن به مقاله شیون نکنید

مقالات انگلیسی: ایران سای (ISI, IEEE, ACM)
مقالات فارسی: سیویلیکا (کنفرانس داخلی)
مقالات فارسی: مگ ایران (ژورنالهای داخلی)
raha_hakhamanesh آفلاين است   پاسخ با نقل قول