تاپيک: راهنمائی
نمايش پست تنها
قديمي ۰۳-۱۰-۱۳۹۲, ۱۰:۴۲ قبل از ظهر   #2 (لینک دائم)
raha_hakhamanesh Male
Super Moderator
 
آواتار raha_hakhamanesh
 
تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۸۷
محل سكونت: دنیا
پست ها: 281
تشكرها: 28
253 تشكر در 147 پست
My Mood: Zodranj
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله p30online نمايش پست
سلام دوستان ،خسته نباشید:دوستان من زیاد رباتیک کار نکردم ولی می خوام ارشد را در این زمینه فعالیت بکنم.می خواستم بدونم که شما جلوتر تر از ما هستید در این زمینه می شود یک ربات را ساخت که یک جسم خاص را از زمین برداشت و آن را کنار بگذاره؟جسم ها هم نا مرتبه ولی رنگشون معلومه با دیگه فرق داره.باید در چه زمینه ای کار کنم ؟

با سلام
تاپیک جالبی ایجاد کردید در واقع اینکه به خاطر حل یک مسئله می خواهید گرایش تحصیلیتون رو انتخاب کنید برای من خیلی جالب و البته قابله تحسینه.

بله رباتیک می تونه این مسئله رو بخوبی حل کنه، بطور کلی در رباتیک مباحثی مکانیکی، هوش و سخت افزاری مطالعه می شود البته تفاوتش با مکاترونیک در میزان دروس دو گرایش می باشد که شاید بتوان گفت مکاترونیک از سهم بالاتری از مباحث غیرکامپیوتری برخوردار است.
با این حال برای این هدف شما نیاز دارید مقداری اطلاعات در زمینه مکانیک (actuators and controls) داشته باشید که معمولا مباحث جبری هستند بعلاوه اینکه با ماتریس ها در اندازه 3 و 4 بعدی کار می شود لذا دانش ریاضی شما در این زمینه قطعا کمک فراوانی خواهد کرد.
و اما بعد از مباحث مکانیکی به مقداری اطلاعات کنترلی (+ الکترونیکی) نیاز دارید که بیشتر به ساختار مدارهای الکترونیکی برمی گردد شما دروسی را در گرایش رباتیک با این محتوا خواهید داشت و نهایتا در مبحث هوش، اغلب اشاره ای گذرا بر الگوریتم های مشهور خصوصا در حوزه بینایی ماشین می کنند که با توجه به علاقه مندیتان می تواند به تحقیق ها و پژوهش های عمیقتری منجر شود.
در حال حاضر نیاز زیادی به متخصصین در حوزه رباتیک داریم متخصصینی که دانش کافی در هر سه گرایش مذکور داشته باشند فعلا اغلب کسانیکه با مدرک رباتیک در دانشگاهها مشغول به فعالیت هستند عمدتا زیر گرایش های رشته برق هستند.

ضمنا دوستان دیگر هم در این خصوص صحبت هایی داشته اند
http://artificial.ir/intelligence/thread11732.html
__________________
.
.
.
برای تشکر دکمه مخصوص وجود دارد لطفا پست هرز ایجاد نکنید
.
.
اینقدر از دسترسی نداشتن به مقاله شیون نکنید

مقالات انگلیسی: ایران سای (ISI, IEEE, ACM)
مقالات فارسی: سیویلیکا (کنفرانس داخلی)
مقالات فارسی: مگ ایران (ژورنالهای داخلی)
raha_hakhamanesh آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از raha_hakhamanesh تشكر كرده اند:
digicom (۰۳-۲۱-۱۳۹۲), p30online (۰۳-۳۰-۱۳۹۲)