نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله sh711917
سلام من می خوام ارشد هوش بخونم اما یکم تردید دارم هرکس واقعا می دونه ما رو کمک کنه
1.بازار کاری هوش تو ایارن و خارج از ایران
2.زبان برنامه نویسی هوش چی چی هست
3.سطح زبان برنامه نویسی تو هوش بیشتره یا نرم من عاشق برنامه نویسی هستم
4.نقش ریاضات تو هوش چقدره
5.گرایش هوش سخت تره یا نرم چرا
6.من شیرازم میگن هوش شیراز خیلی قویه اگه تهران رتبه ی خوبی بیارم می ارزه برم تهران یا همین شیراز بمون یعنی اینکه آیا سطح علمی شیراز با تهرون خیلی فرق می کنه
7.سرعت بروز شدن مطالب تو هوش بیشتره یا نرم یا it
|
سلام دوست عزیز
۱- بازار کار هوش هم تو ایران و هم تو خارج از کشور خوبه و در ایران در حال رشد هستش
۲- زبان بخصوصی نداره و میتونید با جاوا ، سی شارپ، متلب و غیره کار کنید. اما بیشتر کارهای تحقیقاتی با متلب انجام میشه
۳-برنامه نویسی زیادی نداره بیشتر الگوریتم و ریاضیات داریم - اگر دنبال کد نویسی هستید بهتره وارد نرم افزار بشید
۴- ریاضیات یکی از پایه های اساسی هوش مصنوعی هستش - با توجه به نوع موضوعی که کار میکنید این ریاضیات میتونه بهینه سازی، آمار و احتمال ، جبر خطی باشه. اگر ریاضیات خوبی ندارید باید توجه کنید که حتما باید پایه های ریاضیتون رو قوی کنید
۵- هوش سختره چون با ریاضیات سرو کار داره اما در عوض جذابیت بیشتری داره
۶- مطمئنا تهران بهتره اما نمیشه قطعی نظر داد شاید شیراز اساتید قوی داشته باشه - بهتره در این مورد از کسایی که شیراز درس خوندن نظرخواهی کنید
۷- هوش با سرعت بالایی در حرکته - الگوریتم ها و کارهای جدید - کنفرانس ها و ژورنالهای زیادی هر سال کارهای جدید رو منتشر میکنند.