نمايش پست تنها
قديمي ۰۳-۶-۱۳۹۲, ۰۷:۰۴ بعد از ظهر   #4 (لینک دائم)
raha_hakhamanesh Male
Super Moderator

آواتار raha_hakhamanesh

تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۸۷
محل سكونت: دنیا
تشكرها: 28
253 تشكر در 147 پست
My Mood: Zodranj
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mazaher5723 نمايش پست
سلام دوستان
می خوام خرید یک کارخونه و شبیه سازی کنم و در دفعات بعد که امدن خرید کنند بگم توی این خرید مثلا فلان فروشنده بهتره و یا بهتره به فلان خریدار بفروشین.

بنظرتون باید چکار کرد؟
ممنون

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mahdi053
بنظم رفیق نرو تو اینکار، من الان موضوع پایان نامه ام رو مذاکره هست و الان بعد از 1 سال تحقیق و کار روش به جایی رسیدم که بجز خودم هیچکسی نمی فهمم من چکار کردم و منظورم چیه.
کلا اینکه یه واقعه طبیعی رو بیای و سیستمی کنی اونم در حد ذهن انسان و روابط انسانی کار جذابی هست ولی برای دیگران اصلا مفهوم نیست.
با سلام
فکر می کنم عنوان خوبی رو برای تاپیک استفاده نکردی! ببین به همین سادگی ممکنه کار به بیراهه بره پس یادتون باشه برای عنوان مقاله و تز هم خوب دقت کنید.
شما در متن تان چیزی نوشته اید که یک ارتباط بسیار ساده و simple data mining تلقی میشه در حالی که عنوان تاپیک چیز دیگه ای میگه. همانطور که مشاهده می کنید دوستمون mahdi053 برداشت پیچیده ای از کار شما داشته اند در حالیکه توضیحات شما بنظر من مقدماتی ترین مبحث در داده کاوی را مدنظر قرار داده است.

از صورت متن میشه اینطور برداشت کرد که شما باید در بین تعداد زیادی تراکنش بهترین رو پیدا کنید که یک مسئله جستجو تلقی میشه حتی داده کاوی هم نیست! ولی اگر فرض کنیم شما بخواهید علاوه بر پیدا کردن بهترین فروشنده یا خریدار، پارامترهای دیگری مثلا مشکلات انتقال محصول، نحوه دریافت پول (نقد یا اقساط)، میزان کیفیت محصول و ... را هم در کارتان بسنجید اونوقته که می تونید بسادگی از داده کاوی کمک بگیرید.

موفق باشید
برای تشکر دکمه مخصوص وجود دارد لطفا پست هرز ایجاد نکنید
.
.
اینقدر از دسترسی نداشتن به مقاله شیون نکنید

مقالات انگلیسی: ایران سای (ISI, IEEE, ACM)
مقالات فارسی: سیویلیکا (کنفرانس داخلی)
مقالات فارسی: مگ ایران (ژورنالهای داخلی)
raha_hakhamanesh آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از raha_hakhamanesh تشكر كرده است:
Astaraki (۰۳-۷-۱۳۹۲)