نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله nima92
سلام
اگر یک محیط شبیه ساز برای تعیین جهت بازتاب امواج الکترومغناطیس در اختیار باشد . این محیط شبیه ساز سیگنال تابش,جهت موج ارسالی به جسم,جنس جسمی که تابش بر آن انجام شده است وجهت این جسم به عنوان ورودی دریافت میشود وجهت موج بازتاب شده به عنوان خروجی محاسبه میشود. به عبارت دیگر, محیط شبیه سازرا به صورت یک تابع می توان تصور نمود که سه ورودی دریافت می کند ویک خروجی تولید می کند. فرض کنید جهت یک سیگنال بازتاب شده را در اختیار دارید ومساله شما آن است که با استفاده از الگوریتم ژنتیک تعیین کنید که جهت ارسال سیگنال , جنس جسم و جهت جسم چه بوده است . هرکروموزوم و تابع ارزیابی را تعیین کنید ؟
در این مسئله کروموزوم رو جهت موج ارسالی , جنس جسم وجهت جسم و تابع برازندگی رو تعیین جهت موج بازتاب در نظر میگیریم ؟ و یا کروموزوم رو جهت موج بازتاب در نظر میگیریم ؟
|
سلام دوست من
مساله شما خیلی ساده هستش. شما جهت بازتابش شده را در اختیار دارید و باید پارامتر های آن را که شامل جهت موج ارسالی , جنس جسم وجهت جسم میباشد را به صورت تکاملی تعیین کنید. برای این کار باید پارامتر ها را به عنوان کرومزوم در نظر بگیرید. همچنین شبیه ساز شما که جهت موج بازتابش شده را تعیین میکند به عنوان تابع برازش عمل خواهد کرد. طبیعتا با توجه به پارامتر ها، هرچقدر به مقدار بازتابش شده نزدیک شوید کروموزوم شما بهتر خواهد بود. به طور کلی دو راه حل دارید:
۱- قرار دادن تمام پارامتر ها در یک کروموزم.
۲- به ازای هر پارامتر یک جمعیت را در نظر بگیرید.
البته با توجه به پیوسته بودن فضای جستجو من شخصا پیشنهاد میکنم از الگوریتم harmony search برای مساله بهینه سازی استفاده کنید. چراکه بسیار ساده با پیوسته بودن محیط جستجو عمل میکند.
موفق باشید