نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله khaze
سلام
بابک جان موضوع از این قرار است که در سازمان انتقال خون اهداکنندگاه خون به صورت داوطلبانه خون را اهدا مینمایند و اطلاعات آنها بر روی Data Base سازمان ذخیره میشود.
حالا ما اون چیزی که میخواهیم اینه که با استفاده از متغیرهای سن و جنس و شغل و تحصیلات آنها بتونیم طبقه بندی از اهداکنندگان داشته باشیم و بتونیم پیش بینی از روند آنها در آینده با توجه به این متغیرها داشته باشم
مثلا بتونیم گزارش هایی بگیریم که مثلا در ده سال اخیر مثلا در استان A اهداکنندگان ما بیشتر آقایون بودند با تحصیلات لیسانس به بالا
امیدوارم که تونسته باشم هدفم رو خوب مشخص بکنم
|
سلام دوست من
برای مثالی که شما زدید فقط از یکسری داده ها آمار گرفتید و کار داده کاوی انجام ندادید. اما میشه از تکنیک های Visualization و OLAP and Multidimensional Data Analysis برای درک بهتر داده ها و بدست آوردن دید مناسب استفاده کنید.
برای مسائل Prediction باید از تکنیک های Classification و Regression استفاده کنید.
من به همه دوستام برای یادگیری داده کاوی کتاب introduction to Data Mining -2006 Tan & Steinbach & Kumar رو پیشنهاد میکنم. درسته که یکم قدیمی هستش ولی خیلی خوب و ساده مسائل داده کاوی رو از دید هوش مصنوعی توضیح داده. کتاب کاملی نیست ولی خیلی ساده و استادانه این مسائل رو مطرح کرده. امیدوارم به درد شما هم بخوره.
بازم اگه سوالی هست من در خدمتم.
موفق باشید