نمايش پست تنها
قديمي ۰۲-۸-۱۳۹۲, ۱۰:۰۵ قبل از ظهر   #4 (لینک دائم)
babak_1234 Male
Moderator

آواتار babak_1234

تاريخ عضويت: شهريور ۱۳۸۸
محل سكونت: تهران
تشكرها: 1
140 تشكر در 108 پست
My Mood: Khonsard
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله khaze نمايش پست
سلام
بابک جان موضوع از این قرار است که در سازمان انتقال خون اهداکنندگاه خون به صورت داوطلبانه خون را اهدا مینمایند و اطلاعات آنها بر روی Data Base سازمان ذخیره میشود.
حالا ما اون چیزی که میخواهیم اینه که با استفاده از متغیرهای سن و جنس و شغل و تحصیلات آنها بتونیم طبقه بندی از اهداکنندگان داشته باشیم و بتونیم پیش بینی از روند آنها در آینده با توجه به این متغیرها داشته باشم
مثلا بتونیم گزارش هایی بگیریم که مثلا در ده سال اخیر مثلا در استان A اهداکنندگان ما بیشتر آقایون بودند با تحصیلات لیسانس به بالا
امیدوارم که تونسته باشم هدفم رو خوب مشخص بکنم

سلام دوست من

برای مثالی که شما زدید فقط از یکسری داده ها آمار گرفتید و کار داده کاوی انجام ندادید. اما میشه از تکنیک های Visualization و OLAP and Multidimensional Data Analysis برای درک بهتر داده ها و بدست آوردن دید مناسب استفاده کنید.

برای مسائل Prediction باید از تکنیک های Classification و Regression استفاده کنید.

من به همه دوستام برای یادگیری داده کاوی کتاب introduction to Data Mining -2006 Tan & Steinbach & Kumar رو پیشنهاد میکنم. درسته که یکم قدیمی هستش ولی خیلی خوب و ساده مسائل داده کاوی رو از دید هوش مصنوعی توضیح داده. کتاب کاملی نیست ولی خیلی ساده و استادانه این مسائل رو مطرح کرده. امیدوارم به درد شما هم بخوره.
بازم اگه سوالی هست من در خدمتم.

موفق باشید
babak_1234 آفلاين است   پاسخ با نقل قول