نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله digicom
راستی ی سوال دیگه !!!
از کدوم کامپایلر واسه کد نویسی سی پلاس ، استفاده می کنی ؟
فقط تو مجیط لینوکس کد میزنی ؟
اینکه برنامه های کاربردی هم با سی پلاس مینویسی ؟ یا تحت وب و موبایل هم کار کردی ؟
منظورم با جاوا و سی پلاس هست ، هردوشون.
مبتنی بر کنسول با سی پلاس کار میکنی ؟
یا ی محیط مجتمع مثل ویژوال استودیو تو لینوکس هم داره ؟
اینکه مثلا ساخت برنامه کاربردی با سی شارپ خیلی راحته و سریعه ، چون اکثر چیزهارو آماده داره ، تو سی پلاس هم همینطور هست ؟
یا با کد نویسی اینهارووو ایجاد میکنی ، که میدونم کار سختیه ، کلا تو ویندوز بیشتر مبتنی بر mfc سی پلاس رو فکر کنم کار کنن .
ممنونم میشم در مورد این هم ی توضیح بدی ، راستی شما هوش میخونید ؟
|
سلام دوست من
توی محیط لینوکس کامپایلر مربوط به c++ زیاد هست اما معروفترین اونها GCC هست. این کامپایلر برای محیط های ویندوزی هم وجود داره اما بهترین کارایی را در سیستم های لینوکسی از خودش نشون میده. دلیلش تفاوت بین ساختار سیستم عامل هاست.
تخصص من بیشتر بر روی برنامه های موبایل و وب هست. خیلی کم پیش میاد برنامه Desktop based بنویسم. معمولا برای سرگرمی یا پیاده سازی بعضی از پروژه ها از این نوع استفاده میکنم.
لینوکس ابزار های مناسبی برای برنامه نویسی در اختیار شما قرار میده.
IDE : Eclipse - Netbeans - Kdevelop , ... اما من از Netbeans استفاده میکنم.
همچنین برای ساخت برنامه ها میشه از component های QT یا GTK استفاده کرد. که هر دو مبتنی بر c++ هستند و تفاوت اونها مربوط به shell مورد استفاده شما هست و برای جاوا که داستانش مشخصه(Swing - AWT)
متاسفانه در کشور ما این ابزارهای بسیار کاربردی خیلی ناشناخته هستن و سیستم های ویندوزی چون مد شدن بیشتر استفاده میشن.
در نهایت بله رشته من هوش هست
موفق باشید