نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله babak_1234
متلب علاوه بر کار های تحقیقاتی برای شبیه سازی هم استفاده میشه. یکسری toolbox آماده برای شبیه سازی، مثل شبکه عصبی، الگوریتم ژنتیک و ... داره. بنابراین نیازی به نوشتن این ابزار ها از صفر نیست. همچنین متلب یک زبان برنامه نویسی داره که میتونید الگوریتم ها رو در اون پیاده سازی کنید و نتایج بدست آمده رو ارزیابی کنید. در اکثر مقالات ارائه شده برای شبیه سازی از این نرم افزار استفاده میشه.
البته نرم افزار های دیگه ای هم برای این کار وجود داره ولی متلب بیشتر کاربرد داره.
من از زبان های ماکروسافت استفاده نمیکنم و بیشتر برای کد نویسی از جاوا یا c++ استفاده میکنم. دلیلشم اینه که:
۱- پکیج های زیادی به زبان جاوا یا c++ پیاده سازی شده و به سادگی میشه با extends کردن اونها داخل برنامه اصلی استفاده بشن(البته دلیل نیست که برای زبان های مثل سی شارپ این امکان وجود نداشته باشه)
۲- من برنامه نویس سیستم های unix based هستم و زبان های جاوا و c++ در این محیط ها کاربرد زیادی داره.
من به شما پیشنهاد میکنم هر دوتاشو با هم جلو ببر. چون بعضی اوقات نیازی نیست که حتما یک الگوریتم رو کامل پیاده سازی کنی و با شبیه سازی در متلب میشه نتایج مناسب رو بدست آورد. در مقابل گاهی هم نیاز پیدا میکنی بعضی از الگوریتم ها رو به صورت lowlevel پیاده سازی کنی. اونم به دلیل برخی محدودیت هایی که در متلب وجود داره.
اگه بخوام ساده تر بگم، مثل تفاوت یه راننده که مکانیکی ماشین رو بلد نیست و یک راننده که بلده. درسته هر دو میتونن با ماشین رانندگی کنن ولی بلد بودن مکانیکی خیلی جاها بدرد میخوره.
در ضمن شما میتونید برای متلب library هایی به زبان جاوا و c++ بنویسید و از اون استفاده کنید اما برای سی شارپ مطمئن نیستم(در اصل نمیدونم شاید بشه)
موفق باشی
|
راستی ی سوال دیگه !!!
از کدوم کامپایلر واسه کد نویسی سی پلاس ، استفاده می کنی ؟
فقط تو مجیط لینوکس کد میزنی ؟
اینکه برنامه های کاربردی هم با سی پلاس مینویسی ؟ یا تحت وب و موبایل هم کار کردی ؟
منظورم با جاوا و سی پلاس هست ، هردوشون.
مبتنی بر کنسول با سی پلاس کار میکنی ؟
یا ی محیط مجتمع مثل ویژوال استودیو تو لینوکس هم داره ؟
اینکه مثلا ساخت برنامه کاربردی با سی شارپ خیلی راحته و سریعه ، چون اکثر چیزهارو آماده داره ، تو سی پلاس هم همینطور هست ؟
یا با کد نویسی اینهارووو ایجاد میکنی ، که میدونم کار سختیه ، کلا تو ویندوز بیشتر مبتنی بر mfc سی پلاس رو فکر کنم کار کنن .
ممنونم میشم در مورد این هم ی توضیح بدی ، راستی شما هوش میخونید ؟