نمايش پست تنها
قديمي ۱۲-۱۹-۱۳۹۱, ۰۷:۱۷ بعد از ظهر   #1 (لینک دائم)
shfyas Male
عضو جدید
 
آواتار shfyas
 
تاريخ عضويت: بهمن ۱۳۹۱
پست ها: 1
تشكرها: 0
0 تشكر در 0 پست
پيش فرض

با سلام

تعدادی مقاله و مطلب در مورد کاربرد شبکه عصبی در بهینه سازی فرایند های غذا بوسیله کنترل خواص بیوفیزیک بخصوص خواص جرمی میخواستم

با تشکر
shfyas آفلاين است   پاسخ با نقل قول

  #ADS
نشان دهنده تبلیغات
تبليغگر
 
 
 
تاريخ عضويت: -
محل سكونت: -
سن: 2010
پست ها: -
 

نشان دهنده تبلیغات is online