نمايش پست تنها
قديمي ۱۲-۲-۱۳۹۱, ۰۱:۱۵ قبل از ظهر   #10 (لینک دائم)
moosavimaleki Male
عضو جدید

آواتار moosavimaleki

تاريخ عضويت: بهمن ۱۳۹۱
تشكرها: 8
0 تشكر در 0 پست
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mahdi053 نمايش پست
خوب الان 2 تا نکته داریم، شما با این کار تو جهش، اون رو هدفمند می کنی و به نوعی جلوی اصلی ترین فلسفه جهش رو می گیری، چرا که داری بهترین جهش رو بر میداری و این در خالی هست که جهش در طبیعت می تونه نخبه بده و هم مونقول. (منظورم عقب مانده هست و بابت غلط املایی احتمالی شرمنده)
اما در مورد توزیع یکنواخت، شما اگر از هر توزیع دیگری استفاده بکنی، بنا بر اصول احتمالات، اعداد ایجاد شده از الگو پیروی می کنه و مجددا بحث بالا در مورد جهش نقض میشه.
اما وقت، دوست من، ماها مجبوریم بریم یاد بگیریم و پیشنهاد می کنم برای یادگیری اینچیزها بری و مقالاتی رو بخونی که حاصل کار یه پروژه کارشناسی ارشده و بعد با دانشجویی که اون رو کار کرده و ایمیلش هم تو مقاله هست مکاتبه کنی، اکثر اونها وقتی علاقه مند ببین شما رو برات متن اصلی پایان نامشون رو میفرستن یا خیلی خیلی عالی و پایه ای کمکت می کنن (این مورد برای خود من چند بار پیش آمده)
بهر حال اگر کاری از دست من بر بیاد در خدمتم.
مگه این قسمت از طبیعت که جهش های بد هم داریم به درد ما میخوره؟؟ یعنی کمکی به روند بهینه سازی نداره ، درسته تو طبیعت هست فکر نکنم فایده ای توی کار ما داشته باشه

چرا بحث جهش نقض میشه؟!

من یه مقاله اینگلیسی راجع به کراس اور فازی پیدا کردم دارم روش کار میکنم فقط جهش رو موندم چه کار کنم !!
A Dynamic Fuzzy-Based Crossover Method for Genetic Algorithms
moosavimaleki آفلاين است   پاسخ با نقل قول