نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله moosavimaleki
چون هدفم فرار از مینیمم لوکال هست! شاید یک جهش باعث نشه من از این لوکال خارج شم! چند جهش روی dna انجام میدم و هر کدوم کم هزینه تر بود بر میگزینم! احتمال اینکه از لوکال فرار کرده باشیم بیشتر میشه دیگه! یعنی اگه کلا 10 تا ژن داشته باشم یه بار 10 % بار دیگه 20 % و.... در نهایت 100% ژن رو جهش میدم.... هر کدوم کم هزینه تر شد انتخابش می کنم به عنوان فرزند...
یعنی اگر خدا به سبک من عمل میکرد شاید الان انسان پرنده هم وجود داشت و از این مینیمم لوکال در رفته بودیم!
تا ماسک رو هم قبول نداشت! یعنی گفت سینگل پوینت هم بکنی قبول هست ولی رندم نقطه رو انتخاب نکن ! بررسی کن یه نقطه خوب برای سینگل پوینت انتخاب کن! یا اگه با احتمال اون نقطه رو انتخاب میکنه توزیع یکنواخت نباشه و دلیل داشته باش...
می خواستم ببینم روش های جدید چی هست همینجوری ازشون استفاده کنم دهن پر کن باشه...
من وقتش رو بهم نداده که بتونم برم عصبی رو یاد بگیرم! یه خورده فازی بلدم اگه یمشد با اون تنظیم کنم خوب بود!
|
خوب الان 2 تا نکته داریم، شما با این کار تو جهش، اون رو هدفمند می کنی و به نوعی جلوی اصلی ترین فلسفه جهش رو می گیری، چرا که داری بهترین جهش رو بر میداری و این در خالی هست که جهش در طبیعت می تونه نخبه بده و هم مونقول. (منظورم عقب مانده هست و بابت غلط املایی احتمالی شرمنده)
اما در مورد توزیع یکنواخت، شما اگر از هر توزیع دیگری استفاده بکنی، بنا بر اصول احتمالات، اعداد ایجاد شده از الگو پیروی می کنه و مجددا بحث بالا در مورد جهش نقض میشه.
اما وقت، دوست من، ماها مجبوریم بریم یاد بگیریم و پیشنهاد می کنم برای یادگیری اینچیزها بری و مقالاتی رو بخونی که حاصل کار یه پروژه کارشناسی ارشده و بعد با دانشجویی که اون رو کار کرده و ایمیلش هم تو مقاله هست مکاتبه کنی، اکثر اونها وقتی علاقه مند ببین شما رو برات متن اصلی پایان نامشون رو میفرستن یا خیلی خیلی عالی و پایه ای کمکت می کنن (این مورد برای خود من چند بار پیش آمده)
بهر حال اگر کاری از دست من بر بیاد در خدمتم.