نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mahdiii
برای سوال هشت تنها کافیه از فرمول ترکیبات استفاده کنیم. فقط بقیه هم نظر بدن شاید اشتباه باشه.
چون گفته درخت دودویی با ارتفاع کمینه باید تمام گره ها رو به ترتیب بگذاریم (مثل درخت کامل) اون موقع در سطح آخر که 16 تا نود می تونیم داشته باشیم 10 تا باقی می مونه از 25 تا. پس یه حالتش میشه ترکیب 16 و 10. من خودم تو کنکور اشتباه زدم. بی دقتی کردم. چون حالات دیگه هم وجود داره. مثلا میشه یک گره از سطح ماقبل آخر رو برداریم و بگذاریمش در یکی از گره های سطح آخر. بنابراین تعداد مکانهای خالی در این صورت میشه 14 تا که باید 11 تا گره رو توش بگذاریم. این کارم برای هر کدوم از گره ها در سطح ماقبل آخر می تونیم انجام بدیم که تعدادش 8تاست. پس میشه 8 ضربدر ترکیب 14و11 و در آخر می تونیم دو گره از گره ها در سطح ماقبل آخر برداریم که در سطح آخر 12 تا گره (16-4)می مونه که باید 10+2 تا گره رو توش جا بدیم یعنی یک حالت. که این دو تا گره ای که از سطح ماقبل آخر بر می داریم خودش میتونه به صورت 8 از دو انتخاب بشه. حالت دیگه ای هم نیست به نظرم.
|
عین همین سوال تو کتاب "600 مساله چند گزینه ای" دکتر قدسی اومده صفحه 72 سوال 17.4
جواب در صفحه 236 به این صورت اومده:
میدانیم مقدار یک گره در یک درخت جستجوی دو دو یی از مقدار فرزندان راستش کمتر است، اما این درخت ضمنا هرم بیشینه هم هست. پس گره ها نباید فرزند راست داشته باشند. یعنی این درخت یک بصورت لیست n راسی خواهد شد. جواب گزینه الف است یعنی O(n)