نمايش پست تنها
قديمي ۰۵-۱۹-۱۳۹۱, ۱۰:۱۴ بعد از ظهر   #2 (لینک دائم)
mahdiii
Active users

آواتار mahdiii

تاريخ عضويت: اسفند ۱۳۸۸
محل سكونت: مشهد
تشكرها: 27
167 تشكر در 131 پست
My Mood: Khoshhal
پيش فرض

سلام دوست عزیز. اول از همه می خواستم بدونم که استاد راهنمای شما در مقطع ارشد انتخاب شده یا نه. چون در دانشگاه های دولتی این طور هست که استاد راهنما رو دانشجو انتخاب می کنه با فاکتورهایی که مدنظرش هست و بعدش این استاد هست که موضوع کاری رو به دانشجو می گه، حداقل کلیت موضوع پروژه رو استاد تعیین می کنه و از دانشجو هم نظر می خواد بعضا و کم کم موضوعو جزیی می کنن تا یه پروژه مناسب و نو و درحد ارشد تعیین شه. زمینه پردازش تصویر یک موضوع کلی هست که در ادامه باید جزیی تر بشه و شما رو یک بخش اون متمرکز شین و پروژتونو تعریف کنین. این کارم با چند روز انجام نمیشه شما باید برای انتخاب موضوعی نو و مناسب جستجوهایی در مقالات در سالهای اخیر بکنید. همچنین عناوین تزها و پروژه ها در دانشگاههای دیگه خارجی هم میتونه بهتون کمک کنه. موضوعات زیادی در مورد پردازش تصویر هست که از مهمترین آنها می توان به شناسایی اشیاء و مشتقات آن مانند تشخیص چهره، حرکات دست، علائم و حالات چهره رو نام برد. همچنین کاربرد دیگه پردازش تصویر در تصاویر پزشکی هست مانند تشخیص بیماریها در شبکیه چشم، MRI و CTSCAN و .... کاربرد دیگه در کشاورزی هست مثلا تعیین درجه ممتازی پسته یا خرما از تصاویر دیجیتال. در صنعت برای تشخیص کالاهای معیوب مانند شیشه خش دار و یا موارد دیگه و هزاران کاربرد دیگر. همچنین تعیین حرکت یا motion و ردیابی اشیاء، دست و چشم. تعیین نوع حرکات دست و پا. آنالیز بازیها حتی بازی فوتبال و ... من فقط چند موردشو نوشتم. موضوع جذابی هست پردازش تصویر و تادلتون بخواد مقاله نوشته شده. شما هر روزم مقاله دانلود کنی تموم بشو نیست.

در مورد اینکه گفتید "من کارشناسی نرم هستم" من خودمم کارشناسی نرم بودم و این موضوع و کلا رشته هوش مصنوعی نزدیکتر به نرم هست. در مورد پردازش تصویر هم شما مشکلی نخواهید داشت اگه پشتکار داشته باشید و فرقی میان دانشجویی که کارشناسی نرم و یا سخت بوده نیست. فقط درس مهمی که نرمیا پاس نمی کنن ولی سختیا پاسش می کنن سیگنال سیستم هست که بهتره اونو بردارین. ما که باید برمی داشتیم و درس هوش مصنوعیو که بچه های نرم در کارشناسی پاس می کنن اما سختیا نمی کنن هم کمک بزرگی به بچه های نرمه.
mahdiii آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از mahdiii تشكر كرده اند:
85405115 (۰۵-۲۶-۱۳۹۱), black_wear (۰۵-۲۴-۱۳۹۱), roozbeh.rahmani (۱۲-۲۱-۱۳۹۷)