نمايش پست تنها
قديمي ۰۳-۲۷-۱۳۹۱, ۰۴:۳۷ قبل از ظهر   #7 (لینک دائم)
Amin.S Male
عضو جدید

آواتار Amin.S

تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۹۱
محل سكونت: England
تشكرها: 0
2 تشكر در 2 پست
My Mood: Mehrabon
ارسال پيغام Yahoo به Amin.S
پيش فرض

با سلام خدمت همه.
من نمی خواستم از اینترنت کپی پیست کنم واسه همین ۲ ، ۳ خط مینویسم.
MAS یا همون Multi Agent System یک سیستم توزیع شده است که agent های تشکیل دهنده سیستم از ۳ جز یا بگیم قانون مهم پیروی میکنن:
- Cognition: For addressing individual intelligence
- Coordination: For pointing out how to create collective behavior
- Collaboration: For clarification of what information to share and exchange

همونطور که مشخصه باید agent ها رفتار collective با هم داشته باشن که منتهی میشه به رابطه Collaborative. پس برای همشون تعریف شده که برای کدوم قسمت از حل ریز مساله از هوش مصنوعی استفاده کنن و برای کدوم قسمت از حل مشکل باید با هم همکاری داشته باشن و همکاریشون باید باتوجه با دامنه سیستم هماهنگی اونا باشه.

همونطور که گفتم این یه سیستم توزیع شده است که از تکنولوژی انتقال پیام یا همون Massage Passing برای پیاده سازی رفتار جمعی استفاده میکنه. اونائی که برنامه نویسی میکنن باید حتما از MPI استفاده کنن. خیلی سخت نیست با C# راحته . فقط طراحی سیستم خیلی مشکله. باید حواستون به Deadlock های Commonication ها باشه.

ولی در کل MAS برای حل مسائل بزرگ در سیستم های کوچیک استفاده میشه که در اون، سیستم ها، یک سری اطلاعاتی رو که بر اساس هوش خودشون از مساله بدست میارن با دیگر سیستم ها به اشتراک میذارن تا حل مشکل بصورت موازی یا همگون پیش بره، که خوب زمان حل مساله رو خیلی کاهش میده . منظورم از سیستم های کوچک همون Agent ها هستن که نسبت به مساله کوچیکن. حتی میتونن موبایل دستی خودمون هم باشن فقط حداقل باید یه وسیله ارتباطی با بقیه داشته باشن.
Amin.S آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از Amin.S تشكر كرده است:
emaadghorbani (۰۴-۱۶-۱۳۹۱)