نمايش پست تنها
قديمي ۰۸-۲۸-۱۳۸۸, ۰۵:۱۹ بعد از ظهر   #4 (لینک دائم)
Astaraki Female
Administrator

آواتار Astaraki

تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۸۷
محل سكونت: تهران-کرج!
تشكرها: 754
16,337 تشكر در 3,127 پست
My Mood: Mehrabon
ارسال پيغام Yahoo به Astaraki
Wink

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله firethumbs نمايش پست
بنام خدا
سلام
از توجه شما سپاسگزارم. فكر مي كنم بايد يه كم وارد جزئيات شوم. چون گروه ارائه دهنده ما 7 نفر است و مجبوريم براي يك ارائه مناسب يه كم وارد جزئيات شوم. جسارتا چند تاسوال:
1- ولي من خيلي جستجو كردم و متاسفانه مطالب نامربوط برايم مي آورد. حالا اگر شما در جمع آوري منابع اينترنتي بنده را راهنمائي كنيد ممنون مي شوم
2- من يه فايل دانلود كرده ام مثل اينكه اگه اشتباه نكنم چهار جلدش در يك فايل پي دي اف است. چرا بايد از جلد 4 شروع كنم؟آيا جلد 4 به درد يك فرد مبتدي مي خورد؟ترجمه فارسي هم داره ؟متنش چي سليسه؟فقط مي خواستم بگم من در اين موضوع صفر كيلومترم، مي تونم از اين منبع استفاده كنم؟ مي خوام از ب بسم الله باشه بدردم مي خوره؟هيچي هيچي نمي دونم.
اين هم فهرست بخش جلد 4 اون پي دي اف كه گفتم. ببينيد همينه. از همه چي گفته الا سيستمهاي مبتني بر دانش. مي ترسم نتونم ارائه خوبي داشته باشم.

اينها را از كجا گير بياورم؟
3-يه سوال ديگه فرق سيستمهاي مبتني بر دانش با سيستمهاي خبره چيه؟
4- مرجعي خوب براي زبان پرولوگ سراغ نداريد؟
ممنون
به زودي مطالبي کلي در اين باره قرار خواهيم داد
اين کتاب لاتين هست و فکر نميکنم ترجمه اي از آن وجود داشته باشه! ولي به راحتي ميتونيد خود کتاب را پيدا کنيد(من درکتابخانه دانشگاه شيخ بهايي هم ديدم!) و خودتون مطالب مفيدش رو تشخيص بديد
سيستم هاي خبره جزئي از سيستم هاي مبتني بر دانش محسوب ميشوند(پس بهتره موضوعتون رو بسط بديد و از اين نمونه سيستم ها هم صحبت کنيد)
براي زبان پرولوگ هم مطالبي(فارسي) در بخش مربوطه قرار داده شده
لينک پرولوگ
Astaraki آفلاين است   پاسخ با نقل قول