نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mehdisl
مرسی.
رتبه من 42 شد.
به نظر شما امیدی هست؟
من خیلی از جو دکتری اوتم! حقیقتش اصلا واسه کسب تجربه و آشنایی صرف شرکت کرده بودم!
|
ببنید گزینش امسال به این صورته که شما تا 50 رشته/شهر رو انتخاب می کنید و تو اولین 3 رشته ای که ظرفیت باشه، دعوت به مصاحبه می شید. گزینش نهایی بر اساس نمره مصاحبه با ضریب 2 به اضافه نمره امتحان کتبی با ضریب 1 است. یعنی تاثیر مصاحبه 2 برابر آزمونه. مصاحبه طبق گفته اکثر کسانی که با محیطش آشنا هستند، در یک کلمه "مقاله" خلاصه میشه. با توضیحاتی که در مورد خودتون دادید و اینکه مقاله ندارید، اگر دانشگاه های بزرگ مثل شریف و علم و صنعت به مصاحبه برسید، شانس چندانی نخواهید داشت و اگر این دانشگاه ها رو به عنوان اولویت های اول انتخاب کنید، با توجه به این که رتبه خوبی دارید، احتمال زیاد به مصاحبه دعوت بشید؛ اما تو مصاحبه به مشکل بخورید.
نظر من اینه که اگر دانشگاه های تهران رو به عنوان اولویت های اول انتخاب کنید، به نوعی فرصت سوزی می کنید. من اگر جای شما بودم، دانشگاه های شهرستان مثل شاهرود و همدان رو بالاتر از شریف و علم و صنعت می زدم تا شاید تو مصاحبه اونها شانس بیشتری داشته باشم.
البته ببخشید اگر کمی صریخ توضیح دادم. چون احساس کردم در موقعیتی هستید که اگر بخواهم تعارف کنم، شاید متضرر شوید.
بهرحال امیدوارم موفق باشید.