در مورد موقعیت شغلی، حقیقت اینه که اگر درس ها رو خوب یاد بگیرید آینده ی خوبی در مورد شبکه ی عصبی مصنوعی، الگوریتم ژنتیک، پردازش تصویر، پردازش گفتار و ... واستون خواهد بود و این بحث ها توی کشور ما هم به مرور استفاده می شند. اما اگر مثل ما شاگرد تنبلا به فکر شغلتون باشید همش تفاوت چندانی با مدرک کارشناسیتون نداره :دی کلا اگر خوب یاد بگیرین مباحث رو و اقعا دانشمند باشین آینده ی خوبی هم خواهید داشت که این توی بیشتر رشته های دیگه هم صادقه. در کل برآورد من اینه که هوش مصنوعی از نظر شغلی در چند سال آینده خیلی خوبه ...
دانشگاه فردوسی مشهد هم جز دانشگاه های خوب کشورمونه و فکر می کنم دکتر سپیدنام هم توی این دانشگاه درس می دند.
معدل می دونم تاثیر داره در حد نسبتا زیاد (دقیق دقیق نمی دونم) اما ممکنه قانون عوض بشه!!! به هر حال خیلی خیلی خوبه که معدل خوبی داشته باشید...
در مورد اینکه چه کتابی رو بخونین پیشنهاد اصلی همون کتاب راسل-نورویگ می تونه باشه. توی دانشگاه ها هم همون کتاب تدریس میشه.
من تیرماه سالی که می خواهید کنکور ارشد رو بدید رو به عنوان یه شروع خوب توصیه می کنم. من از مهر شروع کردم ۴-۵ نفر از دوستام که رتبه های تک رقمی آوردند از تابستون (مثلا مرداد) جدی شروع کرده بودند.
معدلتون هم خیلی خوبه. من رتبه ی کنکورم توی منطقه ی یک سال ۱۳۸۲، شده بود ۱۳۴۴. معدلم هم ۱۵/۳ شد توی کارشناسی.
البته که می تونین تک رقمی باشین. برنامه ریزی کنید، حتما می تونید.
سوال آخرتون خیلی کلی مطرح شده :دی
موفق باشید
|