نمايش پست تنها
قديمي ۰۱-۱۳-۱۳۹۱, ۰۶:۳۸ بعد از ظهر   #4 (لینک دائم)
HojjatJafary Male
عضو فوق فعال

آواتار HojjatJafary

تاريخ عضويت: فروردين ۱۳۹۰
محل سكونت: Teh
تشكرها: 1
29 تشكر در 14 پست
My Mood: Nafaskesh
پيش فرض

تا اینجای بحث مشخص شد که گزاره زیر یک گزاره غلط (False) است:

"هر سازمان منظمی دارای عقل و فکر است"

این گزاره را به این صورت کامل می کنم:

نقل قول:
"یک سیستم منظم است یعنی فکری و نظمی و قاعده ای در پشت آن بوده است وگرنه آن سیستم به خودی خود ساخته نمی شود."
از این جمله متوجه می شویم که چون الگوریتم یک روند مرحله به مرحله منظم است پس پشت الگوریتم یک فکر و قاعده ای وجود دارد.
اما با توجه به غلط بودن گزاره اول الگوریتم خود هوش یا فکر ندارد.

حال خودتان گزاره های خودتان را ارزیابی کنید (True or False):

نقل قول:
پس می توانی بگویمم که وجود نظم و منطق در یک سازمان، هوش را سبب می شود. یعنی هر الگوریتمی که دارای منطق و نظم است دارای هوش می باشد و اگر الگوریتمی سریعتر و با هزینه کمتر، کار ما را راه بیندازد(مثل الگوریتک بهینه سازی کلونی مورچه) پس هوشمند تر است؟
بحث نظم و بودن هوشمندی و دانش پشت آن یک بحث به شدت فلسفی است (برهان نظم)
من مخصوصا مثال ساعت را آوردم چون اولین بار یک فیلسوف مسیحی به نام ویلیام پلی آن را مطرح کرده بعد ها شخصی به نام ریچارد داوکینز کتابی به نام ساعت ساز نابینا را برای رد برهان نظم نوشته، نظر دیوید هیوم نیز در این باره جالب است، در کتاب توحید استاد مطهری نیز مطالبی راجع به نظم آمده است.

تا آنجا که دانسته های این حقیر کفاف می دهد، تعریف دقیقی از هوش وجود ندارد. اینجا

"ماروین مینسکی، بنیانگزار لابراتوار هوش مصنوعی ام. آی. تی. (مؤسسه فناوری ماساچوست)، در تعریف هوش مصنوعی چنین می‌گوید: علمی که ماشین‌ها را به انجام کارهایی وامی دارد که اگر آن کارها از آدمی سرزنند، مستلزم هوش خواهند بود (۱۹۶۸)."

برای همین بیشتر گرایشات عمل گرایانه مد نظر هستند یعنی وقتی یک ماشین هوشمندانه عمل کند لزومی ندارد که هوش داشته باشد به طور مثال ربات تعقیب خط لزومان هوش ندارد اما هوشمندانه عمل می کند.

باز هم شما و خودم رو به مطالعه بیشتر توصیه می کنم.
بنگرید به فایل ضمیمه.
موفق باشید.

بی خیال
فايل ضميمه
نوع فايل: pdf WhatsAI.pdf (245.4 كيلو بايت, 126 نمايش)
HojjatJafary آفلاين است   پاسخ با نقل قول