اولین اطلاعیه!
دوستان عزیز،
در واقع این یک اطلاعیه نیست... درخواست کمکه!
با وجود اینکه کشور ما خیلی افراد باهوش و با استعداد داره، اینجا کسی سعی در به اشتراک گذاشتن اطلاعات و انجام کار گروهی نمی کنه مخصوصا در رابطه با موضوع های تخصصی علمی! که این یک مشکل بسیار بزرگ هست.
برای من بسیار عجیب بود که کشوری مثل ایران که توی مسابقات روبوکاپ خیلی فعال هست و مقام های خوبی هم کسب کرده حتی یک انجمن تخصصی درباره ی این موضوع و هوش مصنوعی نداره! شاید هم من نتونستم پیدا کنم.
امسال مسابقات روبوکاپ در چین هست و این موضوع جالب هست که چینی ها انجمن های بسیار زیادی دارند که توش همه ی تیم ها مطالبی که یاد گرفتند و نتایج تحقیقاتشون و سورس کد هاشون رو با تمام چینی های دیگه به اشتراک میگذارند، حتی رقیب هاشون! اما ما توی ایران حتی نتایج تحقیق ها و کارهایی که می کنیم رو در اختیار دوستانمون قرار نمیدیم، چه برسه به رقیب هامون!
در هر صورت توی این انجمن هدف ما باید جمع آوری یک منبع خوب در ارتباط با هوش مصنوعی و لیگ های روبوکاپ (که انگیزه ی خوبی برای یادگیری و تمرین هوش مصنوعی هست) باشه.
این انجمن خیلی جوونه و خیلی به کمک شما نیاز داره! پس لطفا اگر به هوش مصنوعی علاقه دارید حتی اگر اطلاعات زیادی در ارتباط با اون ندارید عضو بشید و سعی کنید مطالبی که دوستان دیگرتون به اشتراک میگذارند رو مطالعه کنید و با سوال کردن فعال باشید تا اگر شخص دیگری هم سوال شما رو داشت بتونه از اون مطلب استفاده کنه.
خیلی ممنونم...
|