نمايش پست تنها
قديمي ۱۱-۱-۱۳۹۰, ۰۴:۵۲ بعد از ظهر   #2 (لینک دائم)
mahdiii
Active users

آواتار mahdiii

تاريخ عضويت: اسفند ۱۳۸۸
محل سكونت: مشهد
تشكرها: 27
167 تشكر در 131 پست
My Mood: Khoshhal
پيش فرض

سلام. به طور کلی برای دانشجویان کامپیوتر ضروری است که بتوانند به راحتی کد مورد نظرشان را بنویسند و خطایابی کنند و به طور عموم تمام مهندسین باید این قابلیت را داشته باشند. بنابراین به دلیل اینکه بنا به گفته خودتان در نوشتن برنامه و برنامه نویسی معمولی هستید، تفاوتی نمی کند که به کدام رشته بروید. در تمام رشته ها به برنامه نویسی نیاز دارید. برای هر رشته شاید زبانهای برنامه نویسی خاصی لازم باشد ولی یک زبان برنامه نویسی عمومی که در تمام رشته ها مورد استفاده قرار می گیرد زبان متلب است. بهتون پیشنهاد می کنم که اگه قبل از رفتن به ارشد بتونید در حد مبتدی اونو یاد بگیرین خوبه. نگران نباشید در حین تحصیل به طور پیشرفته این زبانو یاد می گیرین اما باید خودتون بخونین. منظورم اینه که واحدی به نام زبانهای برنامه نویسی تو ارشد وجود نداره و شما باید خودتون زبان مورد نیاز رو یاد بگیرین. زبانهای دیگه که در رشته کامپیوتر در مقطع ارشد لازمه که بلد باشین و به دردتون می خوره زبان c و c++ و خانواده اینها هستش که در کارشناسی به احتمال زیاد با اونها آشنا شدید. من ارشد هوش می خونم و از رشته ام کاملا راضی هستم. گرایش بسیار پرکاربردیه و جای کار زیاد داره. راستی گفتید طراحی الگوریتم. طراحی الگوریتم نیز جزو دروس پایه هست و نیازه که به اون مسلط باشین و در گرایش هوش و نرم و بقیه گرایشها لازم دارین اونو.
mahdiii آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از mahdiii تشكر كرده اند:
elit (۰۶-۴-۱۳۹۱), hakan_68 (۰۳-۱۲-۱۳۹۲), mastaneh2013 (۰۷-۲۱-۱۳۹۲)