خیلی ممنون از صحبتهاتون . فکر کنم تلافی صحبت هایی که بابت رشته کامپیوتر شنیدید
سرمن دراوردید. من صادقانه رشته ام را گفتم وکاری که می خواستم بکنم در این انجمن چرا؟
تا بتونم راهنمایی بگیرم . از قضا من مخصوص این صحبتها را کردم و این را خودم چند سال پیش
در یک تایپیک خوانده بودم دوست داشتم یکی بیاد نقضشو با دلیل بگه و من که به کامپیوتر علاقه
دارم بتونم ان ذهنیتی که ان صحبتها برام پیش اورده بود را کنار بگذارم .
اینکه من مدیریت خواندم و بدردم می خوره یا نه یا باغبانی بخوانم یا خیر قطعا شما نمی تونید بگید . من از ان تحصیل کرده های که اصلا اشنا نیستند به کامپیوتر نبودم که بخواید اینطوری
جواب بدید. من خودم با دلفی سی شارپ پی اچ پی برنامه نویسی کردم . ولی به طور رسمی تحصیلات ندارم . یک چیزهایی در جامعه دیدم که بخاطر ان نرفتم سراغ کارشناسی اش که شاید
زایده ذهنم خودم بود . من وقتی می دیدم که هرکسی با خواندن چند کتاب و برنامه نویسی
داره به کارشناسی دست می اندازه و به مهندسها طعنه می زنه ترسیدم من وقتی می بینم
طرف لیسانس کامپیوتر داره بلد نیست با صفحه کلید کار کنه می گم مهندس کامیپوتر یعنی چی ؟ من وقتی می بینم در جامعه از مهندس کامیپوتر ظاهرا توقع دارند که همه چی را بدانه در حالیکه کامپیوتر خودش دنیایی است و هر شاخه اش خودش یک مهندسی است مثل بانک اطلاعاتی - هوش مصنوعی - شبکه - واقعیتش می ترسم مخصوصا اینکه سرعت تولید علم درش بالاست و باید سعی کنی همش به روز باشی . با این وجود و با صحبتهای شما
این علاقه من به این رشته است که باز من را برمی گردانه . حالا اگه کسی است با دلیل ومنطق من را راهنمایی کنه خیلی ممنون می شم به این سوالات جواب بده.
1- ایا کامیپوتر در داخل کشور نقش سرویس دهنده یا ساپورت کننده را داره برای کارهای دیگه مثلا از یک مهندس نرم افزار می خواند برنامه نوسی وب و شبکه بلد باشه انهم در حال حاضر
تا بتونه نقل و انتقال اطلاعات در داخل سازمان را ساپورت کنه؟
2- در صنعت و تولید نقش کامیپوتر و مهندس کامپیوتر چیه ؟مثلا در پروژه ماهواره ایران نقش مهندس کامپیوتر چی بوده ؟ ایا با توجه به اینکه رشته های مهندسی دیگر هم برنامه نویسی و کامپیوتر در کار شون است این حضور مهندس نرم افزار چقدر پررنگ بوده . اگه مثالی بزنید ممنون می شم
3- خوب یک خورده با منطق از مهندسی کامپیوتر دفاع کنید منم مثل شما ازش زیاد صحبت شنیدم .
4- یک مهندس کامپیوتر ازش توقع دارند که همه چی را بلد باشه . البته انها که از کامپیوتر چیزی سردر نمی ارند. از طرف دیگر دنیای کامپیوتر روز به روز است و باید اپدیت باشی . شما
چطوری با این مسئله کنار امدید . مثلا اگه کسی بخواد در یک سازمان دولتی استخدام بشه
باید چی ها را بلد باشه چون من فکر نمی کنم کسی همه چی را بلد باشه .
|