اين جمله اون سخن اصلي هست كه دوست دارم بگم" لطفا يا تعطيلش كنيد و يا كاملش كنيد"
آقا سياوش و دوستاني كه اين مبحث رو راه انداختند و ادامه دادند دست مريزاد اما خودتون هم ميدونيد هنوز مشكلاتي وجود داره يا كاستي هاي هست.
{من سالها قبل مشتري دائم اين تايپيك بودم و مي آمدم و مطالب رو ميخوندم تا يه وقفه اي پيش اومد و حالا كه بازگشتم مي بينم خيلي سوت و كور هست}
و اما نكته اصلي من براي يادآوري كل اين مبحث رو از تايپيك آغازين تا آخرين 2 مرتبه طي چند روز گذشته خودندم كه مشكلم هنوز حل نشده مشكل آهان مشكلم چي بود:
اضافه كردن و يا كلا حذف دستور helpبود بعد از مقداري گشت و گذار يه كم چيز دونستم و با كلي خواهش و التماس و التجا
از يكي از دوستان
چندتا مطلب گرفتم اونم ناقص كه مشكل حل نشد
حالا ميريم سر اصل مطلب همينجور كه خودتون گفتيد اين يه برنامه اوپن سورس هست كه قابل استفاده براي عموم من هم قسمت عموميش مشكل داشتم نه از دوست عزيزمون كه چاره نداشت بگه بيا به دست و پام بيفت و بازم جواب نده {آخه براي كسب علم بچه مسلمون همه كار ميكنه!!!} ولي ظاهرا بعضي ها دوست دارن انحصاري باشه. لطفا بيايد تكليف رو روشن كنيد يا شما آقا يا خانم مدير اين تايپيك رو قفل و ما رو به خير و شما رو به سلامت.
ممنون ميشم پيگيري كنيد. در شمن آيدي من {systmmahmud} اگه كسي خواست كمك كنه يا مطمئن بشيد كه هر چي گفتم راسته. راستي تايپيك شماره #250 رو هم خوندم اما بازم جواب نداد هم swich help كلا پك مي كنم هم از تو frmmaine حذفش مي كنم يا help رو ميكنم help1جواب نميده پس چيزي ديگه هست