نمايش پست تنها
قديمي ۰۷-۱۸-۱۳۹۰, ۰۳:۰۴ بعد از ظهر   #1 (لینک دائم)
kiamnasri Male
Active users

آواتار kiamnasri

تاريخ عضويت: آذر ۱۳۸۸
محل سكونت: تهران Tehran
تشكرها: 1
190 تشكر در 18 پست
My Mood: Khoshhal
پيش فرض ایجاد، آموزش و استنتاج شبکه‏های بیزی در متلب و دسته‏بندی کننده بیزی در نرم‎افزارweka

سلام
دوستان من تو درس یادگیری ماشین یکی از پروژهایی که انجام دادم به نام"ایجاد، آموزش و استنتاج شبکه‏ های بیزی در متلب و دسته‏ بندی کننده بیزی در نرم افزار WEKA " بود .
من این پروژه رو در متلب پیاده سازی کردم و گزارش مربوط به پروژه رو طوری نوشتم که قدم به قدم روند ايجاد، آموزش و استنتاج شبكه هاي بيزي رو بیان کنه.

برای انجام اين پروژه از toolbox متلب به نام FullBNT-1.0.4 استفاده شده. لازم به ذکر است که این toolbox به صورت استاندارد در متلب وجود ندارد و برای اظافه کردن آن به نرم افزار متلب از منوی file متلب گزینه set path را انتخاب کرده و در صفحه جدیدی که باز می‏شود بر روی گزینه add with subfolders.. را کلیک کرده و محل ذخیره فایل اصلی به نام FullBNT-1.0.4 را انتخاب کرد و بعد از تایید در فرم قبلی دکمه save را کلیک می کنیم .با این کار نرم افزار متلب کلیه توابع موجود در toolbox را شناسایی کرده و آماده کار می‏باشد.

در زیر لینک دانلود TOOLBOX ، گزارش و کد برنامه رو گذاشتم . امیدوارم مطالب مفید باشه
فايل ضميمه
نوع فايل: rar code.rar (152.3 كيلو بايت, 904 نمايش)
نوع فايل: pdf HW4-Bayesian Learning_kiam_nasri.pdf (718.1 كيلو بايت, 1538 نمايش)
نوع فايل: zip FullBNT-1.0.4.zip (2.13 مگابايت, 1092 نمايش)
kiamnasri آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از kiamnasri تشكر كرده اند:
ailin1624 (۰۴-۲۹-۱۳۹۱), aram6622 (۰۱-۱۰-۱۳۹۱), Astaraki (۰۷-۱۸-۱۳۹۰), behrouz6763 (۰۳-۷-۱۳۹۱), dramirali (۰۹-۲۲-۱۳۹۰), flatron (۰۱-۱-۱۳۹۲), heliane_new (۱۱-۷-۱۳۹۲), kiimya1981 (۰۷-۲۲-۱۳۹۰), manam1 (۰۱-۲۵-۱۳۹۳), mofateh (۱۲-۱۵-۱۳۹۲), mohammadali1990 (۱۱-۳-۱۳۹۳), neda1414 (۱۰-۲۸-۱۳۹۵), Nihal.Sh (۰۲-۱۶-۱۳۹۲), niloofar_f (۰۳-۱۹-۱۳۹۲), niyaz4872 (۰۱-۲۰-۱۳۹۳), raha_m (۰۳-۲۷-۱۳۹۱), saranasr (۰۸-۴-۱۳۹۵), talalo (۰۱-۲۳-۱۳۹۲), zahra2018 (۰۹-۲۶-۱۳۹۷), شمسی پور (۱۱-۵-۱۳۹۵)

#ADS
نشان دهنده تبلیغات
تبليغگر

تاريخ عضويت: -
محل سكونت: -

نشان دهنده تبلیغات is online