با سلام و درود
با توجه به اینکه تجربه ی دوسال برنامه نویسی در فارکس رو دارم و بطور مشخص بر روی هوش مصنوعی در فارکس خیلی کار کردم می تونم به شما قریب به قطع یقین بگم چنین سیستمی با چنین مشخصاتی نیست و نخواهد بود!
چرا که:
۱ـبرای مدتی برای یکی از بانک های دولتی برنامه ترید خودکار نوشتم (اکسپرت) و با سیستم های خاص بانکی آشنا شدم که متخصصان هوش مصنوعی و ریاضی چگونه سیستم هایی طراحی می کنند. تازه آن هم یک مجموعه متخصص در ۶ ماه یک اکسپرت طراحی می کنند که ماکزیمم در ماه ۵٪ سود می دهد . با توجه به این فرمایش شما در ابتدای تاپیک بسیار رویایی است.
اگر شما سیستمی داشته باشید که از هر ۵ ترید ۳ یا ۴ ترید سودده داشته باشد َ وال استریت شما را استخدام می کند.
۲ـنمونه اکسپرت ها و اندیکاتورهای نوشته شده که توسط شبکه ی عصبی قیمت را پیشبینی می کنند موجود می باشد. بهتر از قبل از هر چیز نگاهی به عملکرد این دسته از اکسپرت ها و اندیکاتورها داشته باشید.(در سایت
MQL4: automated forex trading, strategy tester and custom indicators with MetaTrader عبارت شبکه عصبی رو سرچ کنید)
۳ـ کد MQL4 الگوریتم ژنتیک توسط بنده نوشته شده .در سایت
A u t o T r a d i n g . i r در گوشه ی بالای سایت یک مقاله راجع به الگوریتم ژنتیک وجود دارد . در همان تاپیک اکسپرت بنده هم آپلود شده است!!!
یک راهنمایی : بر روی کاربرد الگوریتم کولونی موچگان در فارکس تحقیق کنید . زودتر شما رو به جواب می رساند