سلام
فکر می کنم رشته شما برق باشد چون در بکار گیری بعضی واژگان با هم اختلاف داریم. منظور من از به کار گیری ابزار دیگر گذر از شبکه های عصبی و توجه به بعضی ابزار های دیگر مانند درخت تصمیم به اتکای اصل اپیوری و الی آخر بود.اما اگر بخواهید روی همین شبکه های عصبی تاکید کنید و فقط هم بر RBF بخواهید کار کنید.باید بگویم در این نوع شبکه مفهومی به صورت زمان نداریم.یعنی اگر بحث زمان برای شما مهم باشد باید بروید سراغ شبکه های دیگری که سعی شده مفهوم زمان به صورت ضمنی یا صریح در آنها گنجانده شده است.بگذریم،این چیزی که من باز ازمیان مطالب شما فهمیدم(با توجه به تفاوت واژگان) شما یک موج را دارید نمونه برداری می کنید،و فرکانس نمونه برداری شما در آموزش 1/0.1 می باشد.اگر فهم من صحیح باشد به چه دلیل فرکانس نمونه برداری را تغییر دادید؟ این اولین سوال دومین سوال این است که منظور شما از آموزش بر خط RBF چیست؟ یعنی هر داده که می آید در یک جریان حکم داده آموزشی را داشته باشد؟ خوب در این صورت کی به validation میرسیم؟ و اگر از این هم بگذریم آیا RBF مناسب این کار است؟ فکر می کنم اگر آن مقاله را برای بنده بفرستید بهتر متوجه شوم که اصلا اوضاع از چه قرار است و در حد توانم اگر دانشی داشتم کمکی کنم.
که خود را بزرگ...
گریز از میانمایگی
آرزویی بزرگ است؟
|