سلام
والا در مورد ابزار من فکر نمی کنم اشتباه کرده باشم چون در ادامه ی کارهای یک مقاله دارم حرکت می کنم . تو اون مقاله سیستم با همین روش validate شده بود. داده ها هم همه قبل از تزریق به شبکه نرمال سازی شده بود. داده هایی که برای سیستم آموزش استفاده شده هم به صورت رندم از خود متلب استفاده شده . دیگه نمی دونم از کجا این خطا ناشی می شه . تعداد توابع رادیال یا همون مراکز هم از همون مقاله استخراج شده .
یه بحثی کردید مبنی بر تقویت شبکه من نیاز به توضیح بیشتر دارم . البته اگه امکانش وجود داشته باشه.
ببینید روند داده ها در آموزش از تولید موج های رندم با sample time خیلی خیلی کمتر از validation بوده . توی اموزش 0.1 و در validation 1.5 ثانیه که پانزده برابر اون هست . من فکر می کنم رنج مناسبی رو پوشش می ده.
من دوباره وزنها رو چک کردم همشون همگرا می شن یعنی از یه مقدار iteration به بعد به صورت کیفی اگه به نمودارش نگاه کنیم ثابت می مونن اما همون جور که گفتم در ارقام سوم اعشار تغییرات دارند.
من هنوز به جواب سوالم نرسیدم که اگر شبکه رو به صورت برخط آموزش بدم آیا تغییری در بردار های وزنی بوجود می یاد یا عملکردش بهتر می شه ؟ لطفا به این سوال جواب روشن تری بدید چون واقعا تغییر این الگوریتم کار مشکلیه و زمان زیادی می بره.
از وقتتون تشکر می کنم.
|