نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله aminkop
سلام
بطور کلی موارد زیر در کاربرد داده کاوی در بانکداری مطرح است:
1.marketing
2. Risk management
3. Fraud detection
4. Customer retention
مراجع :
1. B..desai andanita desai, "the role of data mining in banking sector",iba bulletin ,2004.
2.dr.madan lal bhasin, "data mining:a competitive tool in the banking and retail industries",the chartered accountant october ,2006.
درباره ابزار هم موارد زیادی وجود داره که بسته به اینکه می خواهید چه خروجی داشته باشه یا برنامه نویسی هم بکنید بعنوان ارائه یک نرم افزار یا فقط بصورت پژوهشی در موردش تصمیم گیری می کنید (منظورتون spss celemantine 12 است که ابزار داده کاوی است و کار شما را ساپورت می کنه و گرنه spss آماری که مواردی که می خواهید را پوشش نمی دهد.)
اگر در مورد نوع داده هایی که دسترسی دارید اطلاعات بیشتری بدهید میشه در مورد کاربرد های دیگه و انجامشان بحث کرد.
|
سلام ممنون از توجتون
نوع داده هایی که من در اختیار دارم به این صورتند:
اطلاعات گزارش اسنادی(کد شعبه،شماره ژورنال،کد حساب،کد تراکنش،کد زیر نوع حساب،بدهکار،بستانکار،نام صادرکننده)
(نوع حساب،مبلغ بریال،مبلغ ارز،شرح محصول،محصول،شرح حساب،کد دفتر کل، شماره حساب،شرح تراکنش،کد تراکنش،نام شعبه عمل کننده،کد شعبه،شماره ژورنال)
و با استفاده از این اطلاعات میخوام کشف جرایم مالی در داده کاوی را بررسی کنم با این داده ها میتونم؟