نمايش پست تنها
قديمي ۱۲-۲۷-۱۳۸۹, ۰۵:۳۹ بعد از ظهر   #5 (لینک دائم)
taha_mokfi Male
Moderator

آواتار taha_mokfi

تاريخ عضويت: بهمن ۱۳۸۹
محل سكونت: تهران
تشكرها: 41
93 تشكر در 42 پست
پيش فرض پاسخ

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله na_mo109 نمايش پست
سلام.من چند تا سوال در مورد شبکه های عصبی دارم.
1)تفاوت بین تابع آستانه و تحریک و تبدیل چیه؟ تو بیشتر مقاله ها(البته در مورد فیزیک) خوندم که تابع سیگموئید رو انتخاب کردن.این به عنوان چه تابعیه؟
2)چرا بیشتر از توابع پله ای و سیگموئید و تانزانت هیپربولیک استفاده میشه؟(به این دلیل که این توابع بین 0 و 1 هستند؟چرا؟)
3)اصولا شبکه پرسپترون به چه معنیه؟
4)شبکه ها از نظر ساختار به چند دسته تقسیم میشن؟(خطی و پرسپترون درسته؟)اینکه تابع تعریف شده چی باشه،نوع شبکه رو مشخص می کنه؟یا اینکه از چند لایه درست شده باشه؟
5)میشه یک شبکه ساده پرسپترون بدون لایه مخفی و دو ورودی و تابع باینری برای طبقه بندی رو توضیح بدین که دقیقا چی کار میکنه؟ وقتی بهش آموزش میدیم و یک وزن هایی رو به دست میاره، آیا این وزن هارو ثابت نگه میداره برای ورودی های بعد از آموزش؟
ببخشید که خیلی طولانی شد!ما این شبکه هارو تو درسامون نداشتیم خودم خوندم، به همین دلیل شاید سوالام خیلی پیش پا افتاده باشه!
ممنون میشم کمکم کنین.
علت استفاده از این توابع برای فعالسازی این است که اگر نمودار تابعی مثل سیگمویئد را مشاهده کنید، خواهید دید که این نمودار در بین بازه صفر و 1 هم رفتارخطی دارد و هم رفتار غیر خطی مثلا در بازه 0.5- تا 0.5 نمودار این تابع تقریبا خطی است و در خارج این بازه نمودار غیر خطی است. این تابع با دارا بودن دو خاصیت -هم خطی هم غیر خطی - باعث می شود هم رفتارها و معادلاتی که باهم رابطه خطی دارند و هم رفتارها و معادلاتی که باهم رابطه غیر خطی دارند در این تابع بتوانند فعالسازی شوند. مثلا شما از تابع y=x نیز می توانید استفاده کنید اما این تابع فقط برای روابط خطی بین متغیرها استفاده می شود و برای متغیرهایی که رابطه غیر خطی دارند اصلا مفید نمی باشد.
پرسپترون ساختاری ساده برای شبکه های عصبی است در حقیقت ساختار هر گره لایه میانی و یا هر گره لایه خارجی پرسپترونی می باشد. اگر توی تصاویر گوگل پرسپترون رو سرچ کنید عکس هر گره و ساختار پرسپترونی رو می تونید پیدا کنید.
البته شبکه های عصبی از لحاظ ساختار بیشتر پرسپترنی هستند اما ساختارهای دیگری نیز وجود داره. در کتاب شبکه های عصبی دانشگاه ماساچوست که من مطالعه کردم از 8 تا 9 نوع شبکه معروف نام برده.
در مورد سوال اخر این سوالی که شما کردین یعنی کل شبکه عصبی رو می خوایین که توضیح داده بشه. به نظرم یه سرچ کوچولو توی اینترنت بکنید مثالهای خوبی پیدا می کنید.
اگر تونستم یه مثال براتون شیر می کنم.
taha_mokfi آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از taha_mokfi تشكر كرده اند:
Astaraki (۱۲-۲۷-۱۳۸۹), na_mo109 (۱۲-۲۸-۱۳۸۹)