نمايش پست تنها
قديمي ۱۱-۲۰-۱۳۸۹, ۰۱:۲۵ قبل از ظهر   #12 (لینک دائم)
taha_mokfi Male
Moderator

آواتار taha_mokfi

تاريخ عضويت: بهمن ۱۳۸۹
محل سكونت: تهران
تشكرها: 41
93 تشكر در 42 پست
پيش فرض مقاله

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله michel نمايش پست
سلام
ممنون میشم همون انگلیسیش رو برام بذارید. راستی درمورد اینکه چطوری میتونم مقاله isi بدم از دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه
با تشکر
من چند تا موضوع مقاله isi دارم که روشون هم کار کردم با چند تا از استادام اما به علت کار تالیف کتاب فعلا متوقف شده. اگه واقعا دوست دارید تو این حوزه کار کنید و 100% مطمئن هستید که می خواهید مقاله بدید می تونیم با هم همکاری کنیم.
چند تا موضوع اصلی در نظرم هست:
1) پیش بینی هزینه های درمانی به کمک داده کاوی اطلاعات اولیه بیماران
2) پیش بینی وقوع حملات قلبی( یا شرایط خاص )با استفاده از داده کاوی
3) پیش بینی روش های درمانی بیماری های خاص با استفاده از داده کاوی

ضمنا چند تا مقاله هم گذاشتم که بینید.
منتظر جوابتون هستم. همه چیز ساده تر از اون چیزیه که فکرش رو بکنید فقط باید بخواهید تا کاری رو انجام بدید.
فايل ضميمه
نوع فايل: pdf A Comparison of Different Prediction Models in Glaucoma.pdf (407.5 كيلو بايت, 87 نمايش)
نوع فايل: pdf Intelligent and Effective Heart Attack Prediction System Using.pdf (341.7 كيلو بايت, 87 نمايش)
نوع فايل: pdf Mining lung cancer patient data to assess healthcare resource utilization.pdf (232.1 كيلو بايت, 71 نمايش)
نوع فايل: pdf Comparison of Hospital Charge Prediction Models for Colorectal cancer.pdf (80.3 كيلو بايت, 52 نمايش)
نوع فايل: pdf Data Mining Applications in healthcare.pdf (576.1 كيلو بايت, 112 نمايش)
taha_mokfi آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از taha_mokfi تشكر كرده اند:
Astaraki (۱۱-۲۰-۱۳۸۹), DR460N (۱۲-۱۴-۱۳۹۰), mahdiyar_f20 (۱۲-۲۸-۱۳۸۹), Solsal (۰۴-۷-۱۳۹۱)