Artificial Intelligence - هوش مصنوعی

Artificial Intelligence - هوش مصنوعی (http://artificial.ir/intelligence/)
-   حل مسائل معروف هوش مصنوعي (http://artificial.ir/intelligence/forum102.html)
-   -   راهنمایی برنامه جارو برقی (http://artificial.ir/intelligence/thread12163.html)

voice ۰۸-۴-۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ بعد از ظهر

راهنمایی برنامه جارو برقی
 
سلام
من یه فرم طراحی کردم با یه شی سبز رنگ توی فرم بعنوان جارو برقی حالا میخوام آشغال بزارم تو یه اتاق و اگه 0 یا 1 بود اون اتاق تمیز بشه فقط نمیدونم چطور بنویسمش کسی از دوستان راهنمایی کنه یا اگه کدشو داره بزاره ممنون میشم

PHP Code:

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;

namespace 
jaro_barghi
{
    public 
partial class Form1 Form
    
{
        
Graphics g;
        
Point[] points;
        
int x 50;
        
int r 0;

        public 
Form1()
        {
            
InitializeComponent();
        }

        private 
void Form1_Load(object senderEventArgs e)
        {
            
CreateGraphics();
            
points = new Point[]{
                               new 
Point(50,50),
                               new 
Point(250,50),
                               new 
Point(250,100),
                               new 
Point(260,100),
                               new 
Point(260,50),
                               new 
Point(460,50),
                               new 
Point(460,200),
                               new 
Point(260,200),
                               new 
Point(260,150),
                               new 
Point(250,150),
                               new 
Point(250,200),
                               new 
Point(50,200),
                               new 
Point(50,50)
                           };
            
timer1.Start();
        }

        private 
void button1_Click(object senderEventArgs e)
        {
            
timer1.Start();
        }

        private 
void timer1_Tick(object senderEventArgs e)
        {
            
g.Clear(Color.White);
            
g.ResetTransform();
            
            
g.DrawLines(Pens.Blackpoints);
            
            
g.TranslateTransform(x100);
            
g.RotateTransform(r);

            
g.FillEllipse(Brushes.Green, -15, -153030);
            
g.DrawLine(Pens.Red001515);
            if (
200)
                
+= 3;
            
+= 10;
        }
    }



mahdiii ۰۸-۴-۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ بعد از ظهر

خوب شما اگه منظورتون از نظر گرافیکی هست. میتونید یه عکس تو پینت یا هر نزم افزار گرافیکی درست کنین که گرد و خاکو نشون میده و بعد کافیه اون عکسو به شی picture box بدید تا تو فرمتون مشاهده بشه. یعنی اول باید یک picture box به فرمتون اضافه کنین و عکس مربوطه رو بهش اضافه کنین.


زمان محلي شما با تنظيم GMT +3.5 هم اکنون ۰۷:۰۸ قبل از ظهر ميباشد.

Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.