Artificial Intelligence - هوش مصنوعی

Artificial Intelligence - هوش مصنوعی (http://artificial.ir/intelligence/)
-   پردازش و کاوش متن( Text Mining and processing ) (http://artificial.ir/intelligence/forum17.html)
-   -   نرم افزاری برای متن کاوی زبان فارسی (http://artificial.ir/intelligence/thread11503.html)

technovation ۱۲-۲۷-۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ قبل از ظهر

نرم افزاری برای متن کاوی زبان فارسی
 
با سلام .من برای بخشی از پایان نامم نیاز دارم از روی کامنت های افراد، دنبال یک سری کلمات بگردم و در نوشته ها فرکانس بکار رفتن این کلمات رو بدست بیارم. من چون با متن کاوی آشنایی ندارم. می خواستم ببینم که برای "زبان فارسی" نرم افزاری برای این کار هست یا خیر.

muculus ۰۱-۲۰-۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ قبل از ظهر

نیست
 
نه عزیز نرم افزاری وجود نداره که چنین کاری رو انجام بدهد البته تا جایی که من اطلاع دارم.پروژه من هم در همین راستاست در مورد fake review

amohammad57 ۰۳-۶-۱۳۹۲ ۰۶:۰۸ بعد از ظهر

نرم افزار متن کاوی فارسی
 
سلام اره وجود داره با rapidminer می تونی انجام بدی

kamran_kenzo ۰۳-۶-۱۳۹۲ ۰۷:۳۴ بعد از ظهر

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله technovation (پست 27942)
با سلام .من برای بخشی از پایان نامم نیاز دارم از روی کامنت های افراد، دنبال یک سری کلمات بگردم و در نوشته ها فرکانس بکار رفتن این کلمات رو بدست بیارم. من چون با متن کاوی آشنایی ندارم. می خواستم ببینم که برای "زبان فارسی" نرم افزاری برای این کار هست یا خیر.

سلام
دوست عزیز میتونی از sql server و python استفاده کنی
در python برنامه های آماده ی زیادی میتونی گیر بیاری

موفق باشید

dan1366 ۰۳-۷-۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ قبل از ظهر

سلام دوست عزیز
بچه ها چرا روش های سخت و سنگینی رو به دوستمون معرفی می کنید.
اگه به جاوا مسلط باشی و بتونی با اپلت کا کنی براحتی میتونی با یه اپلت این کار رو انجام بدی.
اول از همه دوست من تو باید مسئله خودت رو به صورت واضح توضیح بدی که چیکار میخوای بکنی.
من یه مقاله که شبیه به پایان نامه شما هست رو برا کنفرانسی فرستادم که پذیرفته شده و کارش بر روی بازیابی اطلاعات در شبکه های اجتماعی فارسی هست. و یه مقاله دیگه هم که آماده کردم شبیه به همون ولی با این تفاوت که از یه الگوریتم بهتری در اون استفاده شده.
شما مسئله رو واضح توضیح بدید. اینکه آیا کلمات داخل خوشه هایی قرار گرفته اند یا اینکه نه کل کلماتی که وارد کامنت میشن رو یه خوشه در نظر میگیری. در اینصورت میتونی یه دیتاست تعریف کنی یا اینکه یه دیتاست که شامل تقریبا کل کلماتی که احتمالا از اونها در کامنت استفاده میشه رو از یه جا دانلود کنی که فکر نکنم چنین دیتاستی داخل اینترنت موجود باشه اون هم برا زبان فارسی.
در صورت تمایل برای راهنمایی بیشتر میتونید به من ایمیل بزنید
danial.f.2018@gmail.com


زمان محلي شما با تنظيم GMT +3.5 هم اکنون ۰۹:۱۰ قبل از ظهر ميباشد.

Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.