سلام و خسته نباشيد من تمام نسخه هارو تست کردم نمي دونم چرا رو ديال آپ کار نمي کنه ولي رو اي دي اس ال کار مي کنه تازه يه ايدي هم که در حال لوگين بود ديگه آيدي هم کار نمي کنه فکر کنم قفل شده
البته فعلا دقتي نکردم رو سورس گفتم بگم شايد مشکل رو بدونيد و بايد چه کرد که رو ديال آپ هم کار کنه
دوست عزیز شرکت یاهو اگه یه آیدیو زیاد آن آف کنی واسه ساعاتی می بنده دلیلش میتونه این باشه....
اما چرا با دیای آپ آن نمی شه رو نمی دونم آخه من دسترسی به دیال آپ ندارم ولی فکر نکنم با دیال آپ مشکل داشته باشه سرس برنامه...
من کدهایی واسه نسخه جدید گذاشتم که بتونه مانند نسخه های قبلی پی ام از تو vb به راحتی قبل بفرسته ولی بعد از چند دقیقه چنین ایرادی از Function getResponse می گیره؟؟
بچه ها امروز توی نت داشتم میگشتم با یک روبات خیلی جالب برخوردم که یه مقدار امکاناتش برام جالب بود گفتم بهتون بگم شاید ما هم بتونیم از این امکانات استفاده کنیم !
جالب ترین کاری که کرده بودند این بود که یک Invisible چکر توی یاهو درست کرده بودند و با دستور inv/ بهتون میگفت که ایدی Invisible هست یا نه .
البته یه خورده عجیب بود چک کردنش به این صورت که یک پی ام به طرف که ایدیش رو میخواست چک کنه میداد و میفهمید که Invisible هست یا نه .
و دیگر امکاناتش هم این بود که جک یا اس ام اس یا فال رو به صورت راندوم میداد که هنوز ما باهاش یه خورده مشکل داریم !