کلیات هوش مصنوعی
با سلام خدمت دوستان
دوستان من لیسانس نرم افزار هستم والان قصد ادامه تحصیل در ارشد هوش مصنوعی دارم از طرفی هم میخوام از الان برنامه ریزی کنم برای دکترا اپلای کنم کشوری مثلا کانادا(آرزو بر جوانان عیب نیست!!) ببیند دوستان من در دوره لیسانس فقط یک درس 3 واحدی از هوش مصنوعی پاس کردم و در نتیجه دید آنچنانی ندارم بر روی این گرایش میخواستم کلیات این گرایش رو از خدمتتون بپرسم اصلا چه درس خواهند داد و چی خواهند خواست؟؟ ارشد هوش هم مثل لیسانس نرم افزار دروس چرند داره مثلا من اخرش نفهمیدم تو دوره لیسانس ما اون طراحی الگوریتم و برای چی خوندیم و کجا به درد میخوره هرچند که من رفتم خدمت برگشم کلا همش از ذهنم هم پریده!! ارشد هوش مصنوعی فقط فقط محاسبات و طراحی الگوریتم؟؟ منظور رشته محاسباتی هس؟؟ مثلا تو خود اینترنت سرچ کردم و لیست دروس چندتا دانشگاه رو برداشتم خب اونجا هم اسم هس و نمیشه فهمید اصل مطلب چیه مثلا درس هوش مصنوعي پيشرفته و یا درس هوش مصنوعي توزيع شده اصلا چی هست ؟؟
ببنید میدونم سوالم خیلی حیلی کلی هس ولی شما فرض رو بر این بزارید که من علاقه دارم در زمینه هوش مصنوعی و بدن انسان کار کنم مثلا اعضای مصنوعی ولی نمیدونم چه واحد هایی رو باید بردارم و یا اصل مطلب هیچ من نمیدونم فرضا بعد دکترا اصلا شرایط کاری این رشته چه طوری هس؟؟ کدوم کشورها شرایط کاری خوبی داره؟؟ اصلا سرکار از من چی خواهند خواست میگن بشین برای ما الگیورتم طراحی کن؟؟ یا چی میشه یکم توضیح بدید و راهنمایی کنید تا از این سردرگمی دربیام
میدونم سوالاتم خیلی زیاده
خیلی خیلی لطف میکنید اگر راهنماییم بکنید
|