Artificial Intelligence - هوش مصنوعی  
انجمن را در گوگل محبوب کنيد :

بازگشت   Artificial Intelligence - هوش مصنوعی > مقدمات هوش مصنوعی > معرفی سایت مرتبط با هوش مصنوعی

تبليغات سايت
Iranian Association for the Advancement of Artificial Intelligence
ارسال تاپيک جديد  پاسخ

LinkBack ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي ۰۷-۱۳-۱۳۹۲, ۰۵:۰۳ بعد از ظهر   #1 (لینک دائم)
عضو جدید

آواتار e.mohamadi

تاريخ عضويت: تير ۱۳۹۲
محل سكونت: چالوس
تشكرها: 7
2 تشكر در 1 پست
ارسال پيغام Yahoo به e.mohamadi
Smile یه دلخوریه کوچولو

سلام به همه دوستایه خوبم
امیدوارم همتون سالمو شاد باشید.من یه گلایه دارم
بابا من روز اول که اومدم تو این سایت پر بود از فعالیتو مطالب جدید اما نمیدونم چرا یه مدته هیچ فعالیته جدیدی انجام نمیشه.لطفا بیاید دوباره شروع کنیم
این موضوع خیلی جالبو قشنگه.لطفا بیاید با هم تو این زمینه فعالیت کنیم
میشه بهم کمک کنید
e.mohamadi آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از e.mohamadi تشكر كرده اند:
ayfer.a11 (۰۷-۱۶-۱۳۹۲), raha_hakhamanesh (۰۷-۱۳-۱۳۹۲)

#ADS
نشان دهنده تبلیغات
تبليغگر

تاريخ عضويت: -
محل سكونت: -

نشان دهنده تبلیغات is online  
قديمي ۰۷-۱۳-۱۳۹۲, ۰۸:۱۵ بعد از ظهر   #2 (لینک دائم)
Super Moderator

آواتار raha_hakhamanesh

تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۸۷
محل سكونت: دنیا
تشكرها: 28
253 تشكر در 147 پست
My Mood: Zodranj
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله e.mohamadi نمايش پست
سلام به همه دوستایه خوبم
بابا من روز اول که اومدم تو این سایت پر بود از فعالیتو مطالب جدید اما نمیدونم چرا یه مدته هیچ فعالیته جدیدی انجام نمیشه.لطفا بیاید دوباره شروع کنیم
میشه بهم کمک کنید

به نام خدا
با تشکر از ایجاد این تاپیک
می خواهم به چند نکته در اینجا اشاره کنم که شاید بیان اونها خالی از لطف نباشه

1- قبل از هر چیز و بطور خیلی کلی، ما ایرانیها اساسا کمی تنبل و مغرور هستیم! چرا؟ زیرا وقتی نیاز به کمک داریم زمین و زمان رو یکی می کنیم که یکی بیاد به ما کمک کنه ولی وقتی خودمون یک دانش اولیه ای رو داریم یا حتی منابعی رو داریم اون رو در اختیار دیگران قرار نمی دیم! باور کنید حتی می دیدم دوستانی رو که می گفتند "اگر وب سایت مرجع خوبی سراغ داری به دیگران نگو که خودت جلوتر باشی" یا حتی حاضر نیستیم ابتدا یک انجمن را جستجو کنیم و بعد سوال کنیم!!!

2- ما به لحاظ رفتاری و تربیتی واقعا نیازمند یک بازبینی در رفتارمان هستیم! فکرش رو بکنید مدتی پیش دوستی اومده بود و چندتا سوال آموزشی از من پرسید بعد از کلی پاسخ سوالات بسیار ابتدایی ایشان به کنایه به من گفتند تو ... هستی؟ من به ایشان گفتم حداقل پاسخ شما به اینکه سه روز با شما مکاتبه دارم کلمه متشکرم است که دریغا!

3- ما یاد نداریم چطور سوال بپرسیم و چی بپرسیم!! به وضوح در همین انجمن می توانید مشاهده کنید که علیرغم بارها تذکر و حتی حذف تاپیک ها، دوستان تاپیک ایجاد می کنند با عنوان "کمک فوری"، "پروژه"، "راهنمایی فوری" و امثالهم! در سوال پرسیدن هم که دیگر نمی دانم چه بگویم دوستان سوالاتی اینچنین دارند مثلا "استادم از من پروژه شناسایی رفتارهای غیرمتعارف با سیستم فازی رو خواستند لطفا کمک کنید"!! خب آخه چه جوابی میشه به چنین تاپیک هایی داد؟

4- بعضا انجمن را با محل کسب و کار اشتباه گرفتن!! ما در توافقات و قوانین مان تصریح کردیم که کسی حق ندارد ایمیل در تاپیک ذکر کند یا تبلیغات کند یا هر چیزی که بنوعی مشخص شود شخص هدفش غیر از کمک به دیگران است با همه اینها ما سخت گیری نکردیم و حتی اجازه دادیم غیرمدیران از امضاهای با لینک تبلیغ استفاده کرده اند ولی این با اهداف انجمن مغایرت دارد و واقعا وجهه زیبایی از یک انجمن ایرانی ایجاد نکرده است!

5- تعدادی از مدیران و اعضاء این انجمن از اساتید دانشگاههای کشور بعضا از اساتید خارج از کشور و تعدادی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاههای درجه یک دنیا هستند ولی متاسفانه بازدید کنندگان با طرح سوالاتی (به زعم بنده) هرز از وجود این افراد خود را بی نصیب کرده اند! کافیست پاسخ های برخی از دوستان را ببینید (نیاز نیست من نام ببرم) ولی تعدادی از دوستان چنان با تجربه و چنان مطالب ارزشمندی را ارائه می کنند که برای رسیدن به همین پاسخ ها باید ماهها و بعضا سالها زحمت کشید تا به آن یک جمله رسید ولی ما ایرانیها اساسا به کار جمعی و بهره مند شدن از نتایج کار دیگران نه تنها عادت نداریم که بلکه آشنا هم نیستیم!

6- در مقابل پاسخ دوستان، فشردن دکمه تشکر مگر چقدر برای کاربر زحمت دارد که از آن دریغ می کند؟؟ بارها دیدم که دوستی زحمت کشیده و وقت خودش را برای ارائه یک پست مفید یا منابعی مفید صرف کرده است و بازدیدکنندگان زیادی آمده اند و از آن منابع استفاده کرده اند ولی یک تشکر خشک و خالی نکرده اند! واقعا چرا ما ایرانی ها اینچنین هستیم؟ همه ما اغلب عضو انجمن های بین المللی هم هستیم براستی در کدام یک از آنها تا این اندازه افراد بخل می ورزند که دکمه تشکر را برای کسی که زحمت کشیده و پاسخ داده دریغ می کنند؟؟

7- توقع بیجا نداشته باشیم، همیشه به خاطر داشته باشیم انجمن محلی برای تبادل اطلاعات است لذا هیچ کس متعهد به پاسخگویی به کسی نیست ولی بعضا کاربرانی می آیند و هنوز چند ساعت از درج تاپیکشان نگذشته است زمین و زمان را یکی می کنند که چرا پاسخ من را نمی دهید؟؟ مسلما اگر دانش سوال تخصصی را داشته باشیم دریغ نمی کنیم ولی می دانیم که بحث های تخصصی در این سطح نیازمند اطلاعات خیلی دقیق است و مانند سوالات ویندوز نیست که همه قادر به پاسخگویی به آن باشند لذا سوال را خوب بپرسیم. در جای مناسب بپرسیم، با عنوان مناسب بپرسیم و در پیگیری و پاسخگویی مشارکت داشته باشیم تا ان شاالله هم سوال کننده به پاسخ برسد و هم ما به دیگران کمک کرده باشیم و اگر هم پاسخی داده نشد توقع بیجا نداشته باشیم.

8- ما ایرانی ها به قوانین احترام نمی گذاریم، من نمی دانم این چه حکایتی است برای ما ایرانیها که همه جا (تاکید می کنم همه جا) دوست داریم قوانین را رعایت نکنیم و مثلا یک بند یا تبصره برای ما ایجاد شود! دوست داریم خاص باشیم! چرا؟ نمی دانم. مثلا دوستی برای دریافت ویزای آمریکا اصرار داشت کاری را که دوست دارد بکند آخرش هم موفق نشد در حالیکه همیشه برای هر کاری یک روال تعریف شده وجود دارد. اینجا هم ما قوانین را برای یک دست شدن و یکنواخت شدن تعریف کرده ایم. متاسفانه کمتر به این قوانین توجه می شود که بیشترین نقض آن مربوط به ذکر ایمیل و تبلیغ شخصی می باشد.

دوستان، علیرغم همه موارد فوق، سرکار خانم ریحانه، بنده، آقایان mardin، alijy, pasmod, babak و خیلی های دیگر که اسامی شان زیاد است تلاش شان را با همه کم لطفی ها پیش برده ایم و ان شاالله ادامه خواهیم داد تا شاید حداقل یک مرجع نیمه تخصصی در ایران در هوش مصنوعی را پابرجا نگهداریم.

در انتها مبادا فکر کنیم دانش مان کم است، هر کس در هر شاخه ای کار کرده باشد در آن زمینه اطلاعات خوبی دارد من بعنوان یکی از مدیران این انجمن از همه کاربران دعوت می کنم از نوشتن مطالب تخصصیشان دریغ نکنند. حتی اگر شده در حد یک چکیده مقالاتتان! یا خلاصه ای از مقالات یا حتی پایان نامه تان. همه اینها ارزشمند هستند.

با تشکر
برای تشکر دکمه مخصوص وجود دارد لطفا پست هرز ایجاد نکنید
.
.
اینقدر از دسترسی نداشتن به مقاله شیون نکنید

مقالات انگلیسی: ایران سای (ISI, IEEE, ACM)
مقالات فارسی: سیویلیکا (کنفرانس داخلی)
مقالات فارسی: مگ ایران (ژورنالهای داخلی)
raha_hakhamanesh آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از raha_hakhamanesh تشكر كرده اند:
Astaraki (۰۷-۱۶-۱۳۹۲), ayfer.a11 (۰۷-۱۶-۱۳۹۲), dan1366 (۰۷-۱۷-۱۳۹۲), e.mohamadi (۰۷-۱۳-۱۳۹۲), hamid6767 (۱۲-۸-۱۳۹۳), Imaaan (۰۷-۱۳-۱۳۹۲), mahdi053 (۰۷-۱۷-۱۳۹۲), mahdiii (۰۷-۱۴-۱۳۹۲), mary92 (۱۱-۱۷-۱۳۹۲), mjalal (۰۷-۲۴-۱۳۹۲), nini2 (۰۷-۱۷-۱۳۹۲), s.b (۰۷-۱۵-۱۳۹۲)
قديمي ۰۷-۱۵-۱۳۹۲, ۰۹:۱۹ بعد از ظهر   #3 (لینک دائم)
عضو فوق فعال

آواتار erfan_com

تاريخ عضويت: شهريور ۱۳۹۰
تشكرها: 2
30 تشكر در 23 پست
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله e.mohamadi نمايش پست
سلام به همه دوستایه خوبم
میشه بهم کمک کنید
من فکر کنم از مدیریت جدید باشه. آقای raha_hakhamanesh
از وقتی ایشون اومدند رفتار خوبی با کاربران ندارند. بارها و بارها برخورد بدی داشتند. حتی به خودم.
امیدوارم این مطلب رو حذف نکنه. گرچه چشمم آب نمی خوره
erfan_com آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي ۰۷-۱۵-۱۳۹۲, ۰۹:۵۵ بعد از ظهر   #4 (لینک دائم)
Super Moderator

آواتار raha_hakhamanesh

253 تشكر در 147 پست
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله erfan_com نمايش پست
از وقتی ایشون اومدند رفتار خوبی با کاربران ندارند. بارها و بارها برخورد بدی داشتند. حتی به خودم.
به نام خدا
با سلام
بعضا برخی از مراجعه کنندگان به وب سایت شخصیم مطالبی تندتر از آنچه شما فرموده اید را کامنت می گذارند ولی تا جاییکه شئونات اجتماعی اجازه دهد از حذف کامنت ها خودداری می کنم، شما که خیلی محترمانه نقدتان را نوشتید!
در پاسخ به شما، حتما توصیه میکنم موارد 8 گانه زیر را به دقت بخوانید. زیرا نگاهی به پست های شما نشون میده تا چه اندازه قوانین انجمن رو رعایت نکردید!
.
.

از raha_hakhamanesh تشكر كرده است:
mjalal (۰۴-۲۰-۱۳۹۵)
قديمي ۰۷-۱۶-۱۳۹۲, ۱۰:۴۳ بعد از ظهر   #5 (لینک دائم)
Active users

آواتار mahdiii

تاريخ عضويت: اسفند ۱۳۸۸
محل سكونت: مشهد
تشكرها: 27
167 تشكر در 131 پست
My Mood: Khoshhal
پيش فرض

به نظر من حرف اقای رها هخامنش کاملا صحیح و منطقی هست.
خیلی وقتا منم به همین مشکل برخوردم
بعضی اوقات یه نفر سوال میپرسه بعد طلبکاره همه کمک کنن
کمکیم که اگه همینو تو نت سرچ کنه جوابای خیلی بهتری هست
یا سوالش گنگه خیلی وقتا خیلیا بلد نیستن سوالشونو چجور مطرح کنن
یک نفر که دانشجو هست باید این مواردو بدونه با اینکه زیاد گفته شده
عدم تیتر مناسب و مکان مناسب در طرح سوال
اینم قبول دارم که فقط مدیرا نباید جواب بدن و همه باید مشارکت کنن.
من خودم فکر کنم بیشتر از 10 نفر نیستن کسایی که کمک میکنن
این تعداد خیلی کم هست.
به نظرم بهتره از بقیه مکانها و سایتهای تخصصی ایده گرفته بشه. مخصوصا سایتهای تخصصی خارجی مثل
researchgate stackoverflow , ... یا مثلا بخشهای مربوط به فرو م opencv و ..
هیچ کدوم این طوری نیست که درخواست کنن یه کد کامل براشون بزارن یا موارد دیگه
یه سوال مشخص میپرسن و بقیه جواب میدن اون نفرم ایده میگیره
یا به سایتای دیگه ارجاع میدن
وقتی همون مطلبو یکی دیگه نوشته خیلی کامل چرا یه نفر خودشو بکشه تو این سایت بنویسه
خیلی مهمه ارجاع مناسبی صورت بگیره.
همه موفق باشین
mahdiii آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از mahdiii تشكر كرده است:
shhb (۰۹-۱۶-۱۳۹۲)
قديمي ۰۷-۱۶-۱۳۹۲, ۱۰:۴۸ بعد از ظهر   #6 (لینک دائم)
Active users

آواتار mahdiii

تاريخ عضويت: اسفند ۱۳۸۸
محل سكونت: مشهد
تشكرها: 27
167 تشكر در 131 پست
My Mood: Khoshhal
پيش فرض

اینم بگم خیلی وقتا سوالای مشخص، واضح و راحتی پرسیده میشه اما یکی دو نفر بیشتر جواب نمیدن!!
اینو دلیلشو نمیدونم
با اینکه جوابش درحد 4 خط هست و میتونه به اون نفر کمک بشه
به نظرم این سایت یکی از برزگترین و قدیمی ترین سایتای تخصصی هست و حیفه که خراب بشه
به نظرم مهمه یه تجدید نظری و یه فکر دسته جمعی صورت بگیره
کارایی مثل دادن بخشهای مختلف سایت به هر نفر متخصص تو اون زمینه و مدیران جدید و فعال و ...
وقتی مدیران زیاد فعال نباشند کاربران هم به همون صورت میشند اما اینم میدونم که خیلی وقتا مدیران زحمت زیادی می کشن اما بازم نتیجه مطلوب صورت نمیگیره و مشارکتی صورت نمیگیره
mahdiii آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از mahdiii تشكر كرده است:
mahdi053 (۰۷-۱۷-۱۳۹۲)
قديمي ۰۷-۱۶-۱۳۹۲, ۱۱:۳۰ بعد از ظهر   #7 (لینک دائم)
Administrator

آواتار Astaraki

محل سكونت: تهران-کرج!
تشكرها: 754
16,337 تشكر در 3,127 پست
My Mood: Mehrabon
ارسال پيغام Yahoo به Astaraki
Exclamation

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله erfan_com نمايش پست
اتفاقا از وقتی ایشان وارد سایت شدند وضعیت خیـلی بهتر شده!
پستهای مفیدی میگذارند و اکثر کاربران از اطلاعات خوبی که ایشان دارند تشکر کردند.
تذکرات ایشان هم طبق قانون سایت هست، نه بیشتر !
بنده باز هم از زحمات و تذکرات جناب آقای raha_hakhamanesh تشکر میکنم

ويرايش شده توسط Astaraki; ۰۷-۱۷-۱۳۹۲ در ساعت ۰۶:۱۲ قبل از ظهر
Astaraki آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از Astaraki تشكر كرده اند:
mjalal (۰۴-۲۰-۱۳۹۵), shhb (۰۹-۱۶-۱۳۹۲)
قديمي ۰۷-۱۷-۱۳۹۲, ۰۹:۳۲ قبل از ظهر   #8 (لینک دائم)
Super Moderator

آواتار raha_hakhamanesh

253 تشكر در 147 پست
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mahdiii نمايش پست
کارایی مثل دادن بخشهای مختلف سایت به هر نفر متخصص تو اون زمینه و مدیران جدید و فعال و ...
به نام خدا
با سلام و تشکر از همراهی شما

قبلا خانم ریحانه اطلاعیه جذب مدیر رو درج کردند ولی اگر اشتباه نکنم یک یا دو نفر به مجموعه مدیران پیوسته اند. با این حال این فضا همیشه آماده کسب کمک از افراد دیگر هم هست که به محض اینکه کسی ابراز علاقه مندی بکنه ما استقبال می کنیم.
بوضوح مشخص است که انجمن های با مباحث تخصصی نیاز به مدیران زیادی دارد

با تشکر
.
.

از raha_hakhamanesh تشكر كرده است:
mjalal (۰۴-۲۰-۱۳۹۵)
قديمي ۰۷-۱۸-۱۳۹۲, ۱۲:۰۶ قبل از ظهر   #9 (لینک دائم)
عضو فوق فعال

آواتار erfan_com

تاريخ عضويت: شهريور ۱۳۹۰
تشكرها: 2
30 تشكر در 23 پست
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله reyhane نمايش پست
اتفاقا از وقتی ایشان وارد سایت شدند وضعیت خیـلی بهتر شده!
پستهای مفیدی میگذارند و اکثر کاربران از اطلاعات خوبی که ایشان دارند تشکر کردند.
تذکرات ایشان هم طبق قانون سایت هست، نه بیشتر !
بنده باز هم از زحمات و تذکرات جناب آقای raha_hakhamanesh تشکر میکنم
من در یک پستی کسی کد برنامه رو می خواست. من ایمیلم رو گذاشتم. ایشون میل زد منم گفتم کد نه ولی الگوریتم رو کامل ارائه می دم. ایشون برای من اخطار ارسال کرد. در پاسخ هم نوشت باید مطلبی دارم به همه بدهم و ارسال برای یک نفر خلاف قانونه!!!
همین کار باعث میشه دیگه کسی کمکی به دیگران نکنه
الانم من توهینی نکردم که شما برای من اخطار توهین فرستادید خانوم منسبتا محترم! نظرم این بود که از وقتی ایشون اومده باعث شده دیگه کسی کد یا متلبی داره برای کسی نفرسته چون اخطار داده میشه!!!
چندین بار این اتفاق افتاده. ترجیح می دم اکانت من کلا پاک شه و دیگه فعالیتی نداشته باشم. فکر کنم هر دوی شما مدیران سایت این طوری خوشحال می شوید چون یکی دیگه از منتقداتون از سایت میره
erfan_com آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي ۰۲-۵-۱۳۹۵, ۱۱:۲۵ بعد از ظهر   #10 (لینک دائم)
عضو فوق فعال

آواتار smkh1985

تاريخ عضويت: آذر ۱۳۹۳
تشكرها: 0
20 تشكر در 19 پست
پيش فرض

اگر به زبان انگلیسی مسلط هستین پیشنهاد میکنم از سایت هایی مثل mathwork، qura، linkein و البته stackoveflow بهره بگیرید. چندان دنبال پاسخ در فرومهای ایرانی نباشید. به چندین دلیل گفته شده توسط raha_hakhamanesh
smkh1985 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

كاربران در حال ديدن تاپيک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

قوانين ارسال