سلام دوستان
کمک فوری میخوام کسی هست منو راهنمایی کنه؟
من روی ترکیب سرویسهای وب کار میکنم. مسئله ی ترکیب سرویسهای وب از یک نگاه یک مسئله بهینه سازی ان پی هارد هستش. من دارم از الگوریتمهای تکاملی و مخصوصا ژنتیک برای حل ان استفاده میکنم. نیاز به یک شبیه ساز یا یک نرم افزار برای ارزیابی کارم دارم. کسی در مورد نرم افزارهای شبیهساز برای ترکیب سرویسهای وب اطلاعاتی داره؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید
سلام
منظورتون از تركيب سرويسهاي وب چيه؟ چون من هم يه جوراي اين كارا ميخوام انجام بدم،ولي دنبال يك نرم افزاري مي گردم كه بشه هم توزيع پذيرش كرد، هم براي اجرا، اولويت سرويسها را مشخص كرد.
خب نگاه کنید خیلی کارا هستن که نیاز به اجرای چند سرویس وب به صورت همزمان دارن.یعنی با سرویس وب منفرد نمیشه درخواستو جواب داد. در این مواقع نیازه چنتا سرویس .بو کناره مقرار داد تا بتونن با همکاری هم درخواستو جواب بدن. به این میگن ترکیب سرویسهای وب
با سلام
موضوع خیلی جالبی است اگر اطلاعاتی کسب کردید ما را هم بی نسیب نگذارید انشاالله از خجالتتون در بیام جای کار خیلی زیاد دارد ولی من هم توی این مسئله که چطوری می شود الگوریتمی را روی شبکه اجرا کرد موندم .
سلام من الان در حال کار روی این موضوع منتها با یک الگوریتم دیگر هستم . می خواستم خواهش کنم اگر شما اطلاعاتی در این زمسنه دارید من را راهنمایی کنید چون این موضوع پایان نام من هست و من شدیدا به کمک یک نفر که این راه و رفته باشه نیاز دارم
سلام من الان در حال کار روی این موضوع منتها با یک الگوریتم دیگر هستم . می خواستم خواهش کنم اگر شما اطلاعاتی در این زمسنه دارید من را راهنمایی کنید چون این موضوع پایان نام من هست و من شدیدا به کمک یک نفر که این راه و رفته باشه نیاز دارم