عزیزان اگه مایل بودن اطلاع بدن تا ورد بخش دوم و پاورپورینت هر دو بخش رو هم ارسال کنم
سلام دوست عزیز
نیکی و پرسش؟؟
واقعاً ممنونم از محبتت
راستی یه چیزی رو می خواستم بگم، موضوع درس پروژه ی من ( machin learning یادگیری ماشین (با نظارت)) استادم زیاد راهنماییم نمیکنه، به نظر شما من باید چکار کنم؟؟ اطلاع زیادی هم در این باره ندارم در واقع مبتدی مبتدی هستم، الان من باید یک تحقیق درباره ی این موضوع داشته باشم ولی نمی دونم باید چکار کنم یا اینکه از کجا باید شروع کنم، اصلاً نمی دونم سرفصل هاش چی هست، ترخدا دوستان اگر مقاله ای ، تحقیقی ، چیزی به صورت کامل دارین بزارین به خدا ممنونتون میشم
واقعاً ممنون
باسلام ضمن تشکر از لطف شما لطفا بخش دوم را هم ارسال کنید در ضمن با عرض سلام و خسته نباشيد
دوستان گرامي من نیاز فوري به مقاله و پايان نامه در مورد کاربرد پردازش تصویر و ماشین بینایی در رشته مکانیک برای ارائه سمینار دارم
لطفا راهنماییم کنید این هم ایمیلم waterloomit@yahoo.com
سلام دوست عزیز
نیکی و پرسش؟؟
واقعاً ممنونم از محبتت
راستی یه چیزی رو می خواستم بگم، موضوع درس پروژه ی من ( machin learning یادگیری ماشین (با نظارت)) استادم زیاد راهنماییم نمیکنه، به نظر شما من باید چکار کنم؟؟ اطلاع زیادی هم در این باره ندارم در واقع مبتدی مبتدی هستم، الان من باید یک تحقیق درباره ی این موضوع داشته باشم ولی نمی دونم باید چکار کنم یا اینکه از کجا باید شروع کنم، اصلاً نمی دونم سرفصل هاش چی هست، ترخدا دوستان اگر مقاله ای ، تحقیقی ، چیزی به صورت کامل دارین بزارین به خدا ممنونتون میشم
واقعاً ممنون
دوست خوبم ببین این تحقیق خوبه.
با راهنمایی بچه های همین سایت درستش کردم.
دیروز ارائش دادم.
سلام دوستان
این تحقیقیه در مورد یادگیری ماشین(Machine Learning) گذاشتم اینجا شاید به درد دوستان بخوره ضميمه 4529
مجددا سلام خدمت دوستان گلم
قسمت اول و دوم
همراه با پاور پوینت و....
بابت غیبت طولانی عذرخواهم
درضمن دوستانی که گفتن میل کنم باید بگم من امکان میل کردن ندارم....Sorry
.......
قسمت دوم: شامل یادگیری تقویتی و بیزی
دوستان بابت پاور ها باید توضیح بدم که این پاور ها براساس روش های اصولی ارائه طراحی شدن چون استاد فرموده بودن!
بهمین خاطر اگه قراره کسی چیزی متوجه شه پاور بتنهایی قابل استفاده نیست ویا باید یه نفر براش توضیح بده و یا اینکه فایل های متنی رو هم همراش استفاده کنه
(صرفا جهت اطلاع)
سلام دوستان
ممنون به خاطر پست های مفید
من دانشجوی کارشناسی نرم افزارم و میخوام رو مقاله کار کنم با یکی از اساتید هم صحبت کردم و موضوع یادگیری ماشین رو پیشنهاد دادند و فصلهای مهم رو برای مطالعه تعیین کردند .حالا من یک سوال داشتم من مفاهیم رو میتونم بخونم و بفهمم ولی فرمولهای ریاضی رو نمیدونم چه جوری بخونم؟
دوستان اگر اطلاعاتی دارید در این مورد و مقاله دادن در کارشناسی ممنون میشم راهنمایی کنید