من کد الگوریتم ژنتیک رو برای انتخاب ویژگی تو متلب به شدت لازم دارم.(فوری)
اگه کسی در این مورد کد و هر گونه مطلب کمکی و آموزشی داره لطفا همین جا بذاره.
خیلی ممنون
سلام من به مقالات و یا مطالبی نیاز دارم که در اون توضیح بده که انتخاب ویژگی به چه صورت از طریق الگوریتم ژنتیک و الگوریتم کلونی مورچه ها انجام میشه .لطفا اگر کسی مطلبی یا مقاله ای در این زمینه داره اینجا قرار بده .
به خاطر مطالب و کمک های خیلی مفید این سایت واقعا ممنونم.
سلام من به مقالات و یا مطالبی نیاز دارم که در اون توضیح بده که انتخاب ویژگی به چه صورت از طریق الگوریتم ژنتیک و الگوریتم کلونی مورچه ها انجام میشه .لطفا اگر کسی مطلبی یا مقاله ای در این زمینه داره اینجا قرار بده .
به خاطر مطالب و کمک های خیلی مفید این سایت واقعا ممنونم.
سلام ممنون از مقاله ای که گذاشتید .میشه ازتون خواهش کنم که اگر پایان نامه ای در این زمینه دارید بهم بدید تا با جزئیات کار بیشتر آشنا بشم؟
چون برای پایان نام ام باید انتخاب ویژگی رو از طریق روش های دیگه بهینه کنم .این کار با الگوریتم ژنتیک و کلونی مورچه ها انجام شده که من به جزئیات بیشتر اش نیاز دارم .یه خورده گیج شدم .اگه یه پایان نامه ای در این زمینه باشه که کامل توضیح داده باشه چطوری با این روش ها انجام میشه من می تونم برای کار خودم تطبیقش بدم .
سلام ممنون از مقاله ای که گذاشتید .میشه ازتون خواهش کنم که اگر پایان نامه ای در این زمینه دارید بهم بدید تا با جزئیات کار بیشتر آشنا بشم؟
چون برای پایان نام ام باید انتخاب ویژگی رو از طریق روش های دیگه بهینه کنم .این کار با الگوریتم ژنتیک و کلونی مورچه ها انجام شده که من به جزئیات بیشتر اش نیاز دارم .یه خورده گیج شدم .اگه یه پایان نامه ای در این زمینه باشه که کامل توضیح داده باشه چطوری با این روش ها انجام میشه من می تونم برای کار خودم تطبیقش بدم .
نه متاسفانه در این رابطه پایان نامه ای ندارم. پایان نامه های دانشگاه رو جستجو کنید احتمالا بتونید گیر بیارید.
سلام ، منم دنبال کد متلب برای کاهش ویژگی ها هستم. داده های من تصویر 1000 سلول هستش که هر 100 تا مربوط به یک کلاسه یعنی ده تا کلاسو میخوام از هم جدا کنم و اینا داده های ترین هستن . برای طبقه بندی 500 ویيژگی از جمله مساحت و محیط و ویژگی های هندسی رو انتخاب کردم و میخواستم تعداد این ویژگی ها رو بهینه کنم. به نظرتون الگوریتم ژنتیک به درد کار من میخوره؟ چه روشی رو پیشنهاد می کنین؟ من یه سری کد دانلود کردم ولی با مجموعه داده های من ارور میده. ممنون میشم کمک کنید