Artificial Intelligence - هوش مصنوعی  
انجمن را در گوگل محبوب کنيد :

بازگشت   Artificial Intelligence - هوش مصنوعی > محاسبات نرم > الگوریتم ژنتیک(Genetic Algorithm)

تبليغات سايت
Iranian Association for the Advancement of Artificial Intelligence
ارسال تاپيک جديد  پاسخ

LinkBack ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي ۰۲-۲۲-۱۳۹۱, ۱۰:۱۳ قبل از ظهر   #1 (لینک دائم)
عضو جدید

آواتار zahra_a

تاريخ عضويت: مهر ۱۳۸۹
تشكرها: 0
0 تشكر در 0 پست
پيش فرض به نظر شما این الگوریتم جواب میده؟ (لطفا راهنمایی کنید)

سلام خسته نباشید
لطفا راهنمایی کنید...
دوستان پروژه ی کارشناسی من پیاده سازی سیستم زمانبندی دروس یک دانشکده است. با توجه به مقالات موجود تصمیم گرفتم با الگوریتم ژنتیک پیاده سازیش کنم و تجربه ی کمی در زمینه الگوریتم ژنتیک دارم و طبق یک مقاله پیش رفتم...
حالا یک مشکل دارم و این که کروموزوم های برنامه به این صورت طراحی شده که یک آرایه دارم که به ترتیب کلاس ها رو در این آرایه در نظر گرفته و برای هر کلاس 30 زمان (شنبه 8-10و شنبه 10-12و....پنجشنبه 18-20) در نظر گرفته شده، بعد از کلاسها، برای آزمایشگاهها هم به همین صورت است..یعنی مرز کلاس و آزمایشگاهها مشخص است. برنامه به صورت تصادفی در هر کروم کلاسها را در زیر بازه کلاس و آزمایشگاهها را در زیر بازه خودش میچییینه ... اما مشکل: من فقط میتونم از نقطه ای که مرز بین کلاس و آزمایشگاست کروموزوم ها رو ادغام کنم! در غیر اینصورت کروموزوم بی معنی خواهم داشت چون ممکنه بعضی از دروس حذف شوند...! (یعنی ادغام کمکی به بهتر شدن کروموزوم در زیر بازه کلاس یا آزمایشگاهها نمیکنه تنها جهش میتونه کمک کنه) حالا موندم این روالو کامل پیاده سازی کنم؟به نظر شما جواب میگیرم؟ آخه زمان محدودی دارم..خیلی از تابع هاشو که محدودیت هامو بررسی میکنه نوشتم ... از طرفی نگرانم کل زمانی که باقیست صرف پیاده سازی این راه حل کنم و جواب نگیرم...!اگر کسی تجربه داره لطفا کمکم کنه.....
zahra_a آفلاين است   پاسخ با نقل قول

#ADS
نشان دهنده تبلیغات
تبليغگر

تاريخ عضويت: -
محل سكونت: -

نشان دهنده تبلیغات is online  
قديمي ۰۲-۲۳-۱۳۹۱, ۰۸:۵۲ بعد از ظهر   #2 (لینک دائم)
عضو فوق فعال

آواتار zmmhmmdrz

تاريخ عضويت: مهر ۱۳۸۹
محل سكونت: کرمان
تشكرها: 24
30 تشكر در 22 پست
پيش فرض

با سلام
معمولا وقتی اساتید ما به ما می خواستن بگویند همه جا از ژنتیک نمی توان استفاده کرد مثال برنامه ریزی یک مدرسه را برای ما می آوردن !!!!!!
به نظر من برو الگوریتم Aco را بکار بگیر که بیشتر به این منظور بکار می رود
قديمي ۰۲-۲۹-۱۳۹۱, ۰۳:۰۶ قبل از ظهر   #3 (لینک دائم)
عضو فوق فعال

آواتار 0251_0611

تاريخ عضويت: اسفند ۱۳۸۹
تشكرها: 0
1 تشكر در 1 پست
پيش فرض

بیشتر مسایل رایج تو دنیا رو میشه با ژنتیک پیاده سازی کرد اما دو تا مشکل وجود داره
1- واسه مسایلی که کروموزوم هاش ژن زیادی داشته باشه الگوریتم به زمان زیادی واسه تولید کروموزوم احتیاج داره و زمان بیشتری برای حذف کروموزوم های کودنئ یا دارای بن بست
2بعد از هر بار تولید کروموزوم باید ارزش گذاری اجرا بشه و بعد جهش و باز هم ارزشگذاری

كاربران در حال ديدن تاپيک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

قوانين ارسال