با سلام و خسته نباشید
اول از همه ورود خودمو به سایتتان تبریک میگم
و در درجه دوم آرزوی داشتن اوقاتی خوش و دور از تنش در این انجمن(دلیل دوری شخصه بنده از فرومها)را دارم
اینجانب یک سری سوالات کلی در مورد رشته AI داشتم ولی لازمش گفتن مطالبی در مورد خودم هست:
من پسری 24 ساله هستم که تا 1 سال پیش مشغول تحصیل رشته معماری در ایران بودم ولی به علت عدم علاقه این رشته را رها و علاقه مفرطی که به گیم داشتم خواستار تحصیل در رشته game development شدم و از انجایی که این رشته در ایران موجودیتی ندارد قصد تحصیل در خارج کشور داشتم که در طول 1 سال اخیر مشغول یادگیری زبان انگلیسی بودم
خوب تا اینجا همه چیز عالی و روی روال است ولی از انجایی که بنده یک ادم دور اندیش و بسیار عقل گرا (این قضیه بر میگردد به همان حوالی ترک تحصیلم که دچار دید جدیدی در زندگی شخصیم شدم)هستم لذا این سوال برایم پیش امد که از انجایی که این صنعت(game)یک صنعت نوپا است و در ایران جا پای محکمی ندارد(مخصوصا با وجود عدم قانون کپی رایت)اگر بنده موفق به کار در خارج از کشور نشوم دوباره چند سال تحصیل و هزینه به هدر میرود
لذا به فکر وارد شدن به این صنعت از راهای دیگری افتادم که میتوان به animation(تجربه کار 3D دارم)و همین AI اشاره کرد
ولی در مورد AI کمی دو دل هستم به دلیلی که به صورت سوال مطرح میکنم:
ایا یاد گیریAI که میدانم با زبانهای برنامه نویسی سرو کار دارد ربط و عمق زیادی در ریاضی میطلبد؟به علت اینکه بنده با وجود اینکه دیپلم ریاضی گرفتم مدت مدیدی دور از ریاضی به علت رشته معماری بوده ام ایا مشکلی پیش نمیاید؟کلا چقدر ریاضی در این رشته دخیل است؟
در حال حاضر همین صحبتها به ذهنم خطور کرد اگر جوابی و کمکی داشته باشید برای شروع ممنون میشوم