سلام
اونطور که شنیدم منابع گرایش هوش مصنوعی آزمون ارشد برا دانشگاه آزاد با سراسری فرق میکنه کسی این منابع یا سر فصلارو داره تا لینکش رو برا من و دوستان قرار بده
خیلی ممنون
سلام دوست عزيز
سر فصل درس هوش تو کنکور سراسري با آزاد متفاوت هست براي سراسري از راسل سوال طرح مي کنن ولي تو کنکور آزاد منبع خا صي وجود نداره و اکثرا" سوالات از مباحثي مثل الگوريتم ژنتيک،منطق فازي،شبکه هاي عصبي، سيستم خبره و.... سوال مطرح ميشه منبع هم تو کتاب بن کوپن تو فصول آخر اين مطالب اومده ولي اين کتاب تو سالهاي 81 تا 86 يا 87 مفيد بود و با اون کتاب به راحتي ميشد به همه سوالات پاسخ داد ولي حالا سوالات يه کمي سخت شده و بجز مطالعه اون بايد مطالب اضافي رو هم مطالعه کني و مي توني از اين وب سايت استفاده
کنی.موفق باشید.
سلام
من اولا" به شما توصیه میکنم که یه نگاهی به سوالات سال های قبل دانشگاه ازاد بندازی بعدش هم همونطور که تو پست قبلی گفتم تمامی سوالات تو دانشگاه ازاد از ژنتیک،شبکه های عصبی،منطق فازی،سیستم خبره ،عامل های هوشمند مطرح میشه که برای هر کدام از این مطالب تو این وب سایت (Artificial.ir) انجمن های جداگانه ای وجود داره که مطالب مفیدی هم وجود داره که میتونید با مطالعه اونا اطلاعاتتون رو هم اضافه کنید در ضمن من از دوستان شنیدم جزوه هوش مصنوعی دکتر تشنه لب هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات هم میتونه مفید باشه ولی من خودم اون جزوه رو ندیدم.