Artificial Intelligence - هوش مصنوعی  
انجمن را در گوگل محبوب کنيد :

بازگشت   Artificial Intelligence - هوش مصنوعی > یادگیری (Learning) > دسته بندي (Classification)

تبليغات سايت
Iranian Association for the Advancement of Artificial Intelligence
ارسال تاپيک جديد  پاسخ

LinkBack ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي ۰۴-۲۹-۱۳۹۰, ۰۲:۳۲ بعد از ظهر   #1 (لینک دائم)
عضو فوق فعال

آواتار HojjatJafary

تاريخ عضويت: فروردين ۱۳۹۰
محل سكونت: Teh
تشكرها: 1
29 تشكر در 14 پست
My Mood: Nafaskesh
پيش فرض

سلام
نمی دونم چرا تو این فروم یه سری سوال مطرح می شه که آدم می مونه چه طور بهشون پاسخ بده.

دوست عزیز
feature extraction مرحله قبل از کلاسبندی است، کلاس بندی انواع و اقسام داره روش های مختلف داره صرف این که می گید من یه کلاسیفایر می خوام کفایت نمی کنه مثل این می مونه که شما بری مغازه لوازم تحریر بگی من یک وسیله برای نوشتن می خوام ! ( خود کار، مداد، ماژیک، مدادشمعی، گچ، قلم مو...)

جالب تر این که نوع ویژگی ها و داده ها نقش تعیین کننده در انتخاب کلاسیفایر دارند انوقت شما نمی دانید چه طور کلاس بندی کنید؟ پس با چه معیاری از داده های خود ویژگی استخراج می کنید؟ مثلا داده ها می توانند به صورت خطی از هم جدایی پذیر باشند یا نباشند.

ظاهرا شما هنوز مفهوم اصلی ماجرا دار به درستی متوجه نشده اید، کد MATLAB به شما کمک نمی کند، بهتر است بیشتر مطالعه کنید.

موفق و موید باشید.
HojjatJafary آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از HojjatJafary تشكر كرده اند:
ayfer.a11 (۰۴-۳۰-۱۳۹۰), hojjat12000 (۰۴-۲۹-۱۳۹۰), taha_mokfi (۰۴-۳۰-۱۳۹۰)

#ADS
نشان دهنده تبلیغات
تبليغگر

تاريخ عضويت: -
محل سكونت: -

نشان دهنده تبلیغات is online  
قديمي ۰۴-۲۹-۱۳۹۰, ۰۹:۴۹ بعد از ظهر   #2 (لینک دائم)
عضو جدید

آواتار hojjat12000

تاريخ عضويت: دي ۱۳۸۸
تشكرها: 9
0 تشكر در 0 پست
پيش فرض

مرسی از پاسختون
من هنوز توی فاز مطالعه هستم. چند تا مقاله خوندم. ولی هیچ جایی یه مثال خوب از کلاس بندی پیدا نکردم. یعنی مثال هایی درباره تبدیل ها... استخراج ویژگی ها و... پیدا کردم ولی هنوز هیچ مثالی پیدا نکردم که توش کلاس بندی کرده باشه.
فقط میخوام یه مثال ببینم که توش به صورت supervised کلاس بندی کرده باشه. همین. فقط میخوام یه دید نسبت به این موضوع پیدا کنم. آخه هیچ آموزشی که هیچ کلاس بندی رو یاد داده باشه پیدا نکردم. میخوام کار کردن با کلاس بند ها رو ببینم. هرچی توی اینترنت هست فقط مقاله هست و هیچ manual یا tutorial ی نیست. میخوام این موضوع رو به طور عملی (practical) ببینم. نه اینکه فقط تئوری باشه.
من با کلاسیفایر های فازی و شبکه ی عصبی و ... به طور تئوری آشنام اما میخوام اینا رو توی عمل ببینم.
لطفا اگه کد یا tutorial یا آموزش عملی یا مثال یا هر منبعی که به نظر شما من باید مطالعه کنم بهم معرفی کنید.
خیلی خیلی مرسی
hojjat12000 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

كاربران در حال ديدن تاپيک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

قوانين ارسال