نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله soda
با سلام به همگی. خوبین؟ چه میکنید با زحمتای ما؟ من دو تا سوال دارم. یکی اینکه تو سایتتون فرق آیکون "موضوع جدید" با "پاسخ" چیه؟ چون من نمی دونم رو کدومشون باید پیغام بذارم و همه رو امتحان می کنم. دوم اینکه قبل از اینکه مقاله بخوام می خواستم بدونم می تونین یه کوچولو راجع به Image authentication بنویسید که بدونم اصلاً چیه؟؟ اگه موضوع خوبیه مقاله زیاد می خوام ازش. دوتا survey و 10 تا غیر... که سعی می کنم خودم پیدا کنم و به شما زحمت ندم.
اگه یادتون باشه ازتون چند وقت پیش مقاله های تشخیص سن خواستم ولی جناب استاد گفتن موضوع سنگنیه و ترسیدم از پس پیاده سازیش بر نیام. گفتم ببینم این موضوع که تقریباًخودش پیشنهاد داده چیه؟ ببخشید زیاد درد دل کردم. پیشاپیش ممنون.
|
سلام
شما هم از اعضای این انجمن هستید اختیار دارید.
اولا:
آیکون "موضوع جدید" پست مطلب جدیدی که تو انجمن نیست یا بلاخره یه فرقی با موضوعات مشابه قبلی داره
آیکون "پاسخ" پاسخ گویی به اون موضوعی یا پستی که داخل اش هستی
دوما:
یه توضیحی راجعبه نگارش مقاله (پیاده سازی) بدم
یک موضوع انتخاب میشه روش حداقل شش ماه تحقیق و پژوهش انجام میشه با هزینه حداقل 100.000تومان (اساتید بهش میگن
پروپوزال) که بعد از کلی تحقیق و پژوهش نقاط قوت و ضعف آن روش شناسایی میشه که برای بهبود آن روش یا ابداع روش جدید(در همان راستا) آن روش رو ارائه میدن البته علمی و باید با کد
پیاده سازیش کنن.و در نهایت از دل این همه تحقیق....یک یا دوتا مقاله بیرون میاد.
میخوام اینو بگم کسی میتونه پیاده سازی یک مقاله خاص رو بکنه که خودش اون مقاله رو نوشته باشه
ویا فردی که اون مقاله رو نوشته پیاده سازی یا سورس کدشو(open source) بیرون درز بده که در 99% اینجوری نیست.مقاله نویس ها کدهای مقاله شونو جاهایی میدن که قرار داد ببندند باهاش.
حالا شاید شما سورس کدی از یک موضوع پیدا بکنید و مشابه باشه با مقالات دیگه اما قطعا مال یک مقاله با موضوع خاص نیست نادر است.
حالا امتحان کنید شاید استادتون متوجه این موضوع نشه(بستگی به ای کیو استاد داره) گفتم بگم آخرش قبول نکرد این همه زحمت میکشید.....
در کل آرزوی موفقعیت برای شما