با سلام من دانشجوی دکترای مدیریت ورزشی هستم. در حال حاضر دارم رو تزم کار می کنم که عنوانش پیش بینی رتبه کشورها در بازیهای آسیایی هست که از طریق متغیرهای کلان سیاسی اجتماعی اقتصادی فرهنگی میخواهم مدلی را برای پیش بینی رتبه کشورها در بازیهای آسیایی بدست بیارم. برای این کارم 8 متغیر دارم. متغیرهام تورم،درصد سواد،هزینه آموزش و پرورش،نرخ GDP، نرخ شهرنشینی، نرخ بیکاری و ساختار سنی و نرخ واقعی رشد هستند که این متغیرهارو برای سالهای 2002، 2006، 2010 دارم. باید مدلش طوری باشه که با توجه به این متغیرها بتونه سال 2014 رتبه کشورها رو درست پیش بینی کنه!حالا این مدلو باید از طریق متلب پیش بینی کنم!البته به من گفتن ازین طریق پیش بینی میشه! با توجه به تخصص شما در زمینه متلب می خواستم ببینم این مدل از طریق متلب پیش بینی میشه یا نه؟در صورت شدن و اگه کسی باشه که قبول زحمت کنه من هرجور که شما راضی باشید چه از لحاظ مالی و چه از لحاظ قیدشدن اسم شما در مقاله ام آماده ام. اگه کسی بتونه این مدل و بسازه به من email بزنه تااطلاعات تکمیلیشو بفرستم.ممنون میشم اگه بتونید کمکم کنید.باور کنید الان 2 ماه میشه که کارم متوقف شده!همه قول میدن اما کاری نمی کنن!
سلام
بله به کمک شبکه عصبی میشه،باید مسألتونو به کمک شبکه عصبی در متلب پیاده سازی کنید.
البته کار میبره،باید داده هاتونو ببینم چه جوریه.اون متغیر ها و رتبه بندی واقعی سال های قبل مورد نیازه. hd_epe@yahoo.com