میونتون با فایلهای پاورپوینت چطوره ؟ اگه بخوایین اسلایدهایی تحت عنوان Foundations Of Artificial Intelligence رو که پیداشون کردم آپلود کنم. به زبان انگلیسی هستن ولی فکر نکنم مشکلی در استفاده پیدا کنین.گرچه تو آفیس 2007 یه کم بهم میریزه. ( اولین فایل رو پیوست کردم و در صورت استقبال اعضا 5 - 6 تایه بعدی رو هم میزارم)
نظر شما درباره نتیجه مسابقه تیم رباتهای فوتبالیست با ستارگان جهان چیست ؟ شما میتوانید عدد گزینه مورد نظر خود را تا سال 2050 به شماره 2 سه صفر الی آخر ارسال دارید! 1)رباتها میبرند 2)رباتها نمی برند 3)اصلا رباتها اونقدر پیشرفت نمیکنن 4)مساوی.
نظر شما درباره نتیجه مسابقه تیم رباتهای فوتبالیست با ستارگان جهان چیست ؟ شما میتوانید عدد گزینه مورد نظر خود را تا سال 2050 به شماره 2 سه صفر الی آخر ارسال دارید! 1)رباتها میبرند 2)رباتها نمی برند 3)اصلا رباتها اونقدر پیشرفت نمیکنن 4)مساوی.
مرسی از دوستانی که ابراز تشکر کردن
امیدوارم بتونم بقیه اسلایدها رو هم یزارم
میدونم خیلی طول کشیده ولی هنوز یه 5-6 قسمتشون مونده
:mamnun.khub bud.vali kare mano rah nemindaze.man 1maghaleye tup mikham darbare hushe masnuiee ba eslaide englisie kholaseye maghale.albate tarjomasham mikham.torokhoda yeki komak kone.............dar zenn man adrese sitetun ro ham nemidunam!!!!!!!!enghad panjere jelome gij shodam.hala adresesh chie?.
دوست من نمیشه که همه چیزو یه جا داشته باشی- 100تا سایت و کتاب و جزوه رو باید بگردی یخونی ترجمه کنی بحث کنی با این و اون تا تازه بتونی چند صفحه مطلب به درد بخور جمع و جور کنی