ورود

View Full Version : مقالات هوش مصنوعي در مهندسي نرم افزار

Astaraki
۱۱-۶-۱۳۸۷, ۰۲:۱۱ بعد از ظهر
ليست مقالات هوش مصنوعي در مهندسي نرم افزار

Astaraki
۰۷-۲۳-۱۳۸۸, ۱۲:۲۸ بعد از ظهر
ميشه گفت مسائلي از هوش مصنوعي(شبکه هاي عصبي-منطق فازي-شبيه سازي ها و غيره) ميتونن در اين تجزيه و تحليل به مهندسين نرم افزار کمک شاياني کنند!

اميدوارم اين لينک ها براتون مفيد باشه:;)

مقاله هوش مصنوعی در مهندسی نرم افزار(با ترجمه) (http://artificial.ir/intelligence/thread759.html)

بكارگيري fuzzy-uml جهت مدل نمودن سيستم هاي غير قطعي (http://artificial.ir/intelligence/سیستم-های-فازی/469-مقالات-فازي-در-همايش-ها-و-کنفرانس-ها-5.html)

کاربرد شبيه سازي در طراحي و تجزيه و تحليل سيستم هاي توليد صنعتي

daidgirl666
۰۸-۱۵-۱۳۸۸, ۱۱:۵۵ قبل از ظهر
هوش مصنوعی در مهندسی نرم افزار:
گذشته – حال – اینده

Astaraki
۰۹-۲۰-۱۳۸۸, ۰۳:۰۵ بعد از ظهر
مهندسی نرم افزار مبتنی بر عامل!
دريافت پاورپوينت:

somi_gh_2000
۰۷-۹-۱۳۸۹, ۰۶:۲۳ بعد از ظهر
سلام،من این ترم پروژه پایانی دارم،دنبال یه موضوع خوب و جالب می گردم که جای کار داشته باشه،اگه پیشنهاد بدید ممنون می شم.

tanaz2020
۰۸-۸-۱۳۹۰, ۱۱:۰۹ قبل از ظهر
salam
man ya mozue jaleb dar morede hush mikham, mikham ru un mozu tahghigh konamo etelaat jam konam, LOTFAN KOMAKAM KONIN

ياسيكان
۱۱-۶-۱۳۹۰, ۱۱:۰۷ بعد از ظهر
سلام
من تازه به جمع شما پيوستم چطور ميتونم درباره تبديل عكس به متن فارسي ocr مطلب جامعي پيدا كنم

mahtab abbaszadeh
۱۲-۱۳-۱۳۹۰, ۰۳:۱۹ بعد از ظهر
هوش مصنوعی در مهندسی نرم افزار:
گذشته – حال – اینده

چرا لینک فارسیش نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

hossein70
۰۳-۶-۱۳۹۱, ۱۲:۵۱ قبل از ظهر
دوسته بزرگوار دسته کم مقاله هایی که داخل سایت میذارین رو از جنبه ی علمی بررسی کنین البته نه اونایی که سورس اصلی هستن ولی اونایی که دوستان زحمت ترجمه کشیدن رو یه چک کنین که حداقل مستقیما کپی پیست شده ی گوگل ترنزلیت نباشه خیلی ناجور بودش!
ولی بابت باقی مقاله ها دستتون درد نکنه

mahtab12
۰۴-۲۶-۱۳۹۱, ۰۲:۴۱ بعد از ظهر
با سلام
من دنبال پروزه در مورد نفش توسعه هوش مصنوعی در فناوری اطلات هستم اگر شما مقاله ای دارید
ممنون هستم

moh131
۰۲-۲۵-۱۳۹۸, ۰۸:۰۷ قبل از ظهر
لطفا مقاله با ترجمه فارسی کاربرد هوش مصنوعي در مهندسي نرم افزاررو بزارین .باتشکر

moh131
۰۲-۲۵-۱۳۹۸, ۰۸:۱۱ قبل از ظهر
لطفا ليست مقالات هوش مصنوعي در مهندسي نرم افزار رو قرار بدهید.