View Full Version : تشريح كامل فيلتر pca به همراه نحوه پياده سازي آن در متلب
Astaraki
۰۷-۱۵-۱۳۸۸, ۰۱:۵۰ بعد از ظهر
تشريح كامل فيلتر pca به همراه نحوه پياده سازي آن در متلب
pca يك شگرد آماري مفيد است كه در زمنيه هايي مثل تشخيص چهره و پردازش تصوير كاربرد دارد و يك تكنيك معمول در يافتن الگور در داده هاي با ابعاد زياد مي باشد. (pca_i)
توضيحات مختصر و نحوه استفاده از اين فيلتر در متلب ، در فایل pca_ii قرار داره !:)
دانلود:
parviz1980
۰۹-۲۶-۱۳۸۹, ۰۷:۴۱ بعد از ظهر
خیلی آقایید.
jack_A_2006
۱۱-۱۰-۱۳۸۹, ۱۲:۵۳ قبل از ظهر
Dametoooooooooooooooooooooooooooooon garm
vack
۱۱-۱۹-۱۳۸۹, ۰۲:۲۲ بعد از ظهر
با تشكر من موقع اعمال pca تو اين قسمت :
close all;clear all
for i=1:3
tmp=int2str(i);
database(:,:,i)=imread(tmp,'tif');
end
اين ارور رو ميگيرم . لطفا راهنمايي كنيد:
??? Subscripted assignment dimension mismatch.
Error in ==> U at 4
database(:,:,i)=imread(tmp,'tif');
baranasetare
۰۵-۲۴-۱۳۹۰, ۰۳:۵۷ قبل از ظهر
لطفا اگه کسی مدی در مورد پردازش تصویر فازی داره در اختیارم قرار بده من خیلی وقت ندارم
pedram
۱۲-۱۶-۱۳۹۰, ۱۲:۰۰ قبل از ظهر
ba tashakor az dustan be khatere in maghalat mofid vaghea jaye khosh hali va ghrooroor dare
shokrollahi65
۰۵-۱-۱۳۹۱, ۰۵:۱۶ بعد از ظهر
مرسی مهندس
sanarr
۰۵-۲-۱۳۹۱, ۱۲:۲۶ قبل از ظهر
salam. merc vaghan. be ghole dustemun damet garrrrrrrrrrm.
age beshe mano darmorede shakhes sazi(pca) baraye moteghayrhaye tosifi rahnemayi konin.mec
setarez
۰۸-۱۱-۱۳۹۲, ۰۷:۲۸ بعد از ظهر
ممنون.درباره پیاده سازی بیزین و knn و سایر روش ها هم متلب بذارید
alimajer
۰۹-۶-۱۳۹۲, ۱۰:۰۶ بعد از ظهر
مطلب در مورد linear discriminate alalysis(LDA) میخاسم. دانشجوی پزشکی هستم. در مورد FISHER coefficient و POE+ACC و mutual information و co-accurrence matrix و run-length matrix , autoregressive model و PCA , LDA و nonlinear discriminant analysis و دسته کننده های nearest neighbour classifier 1NN و neural-network classifier مطلب میخام. اینایی که تو سایت هست خیلی سنگینه! من پزشکی میخونم و سر در نمیارم. مفهوم کلی اینا رو میخام. البته گشتم و FIsher و PCA رو چیدا کردم و خوندم. متوجه شدم. به من مظلوم یکی کمک کنه:( مرسی
raha_hakhamanesh
۰۹-۷-۱۳۹۲, ۱۲:۱۲ قبل از ظهر
مطلب در مورد linear discriminate alalysis(lda) میخاسم. دانشجوی پزشکی هستم. در مورد fisher coefficient و poe+acc و mutual information و co-accurrence matrix و run-length matrix , autoregressive model و pca , lda و nonlinear discriminant analysis و دسته کننده های nearest neighbour classifier 1nn و neural-network classifier مطلب میخام. اینایی که تو سایت هست خیلی سنگینه! من پزشکی میخونم و سر در نمیارم. مفهوم کلی اینا رو میخام. البته گشتم و fisher و pca رو چیدا کردم و خوندم. متوجه شدم. به من مظلوم یکی کمک کنه:( مرسی
به نام خدا
البته بنظر من پزشک ها مظلوم نمی شن ...
ولی خب باید قبلش قوانین رو رعایت می کردید و یک مطلب رو در دو پست ایجاد نمی کردید!
موفق باشید
royakaregar
۰۴-۱۴-۱۳۹۵, ۰۴:۰۲ قبل از ظهر
سلام میشه دوباره لینک دانلود بفرستید؟ این لینک خرابه گویا.
ممنونم
kimia_love
۰۵-۵-۱۳۹۵, ۱۲:۵۹ بعد از ظهر
لینک خرابه.
تو رو خدا درستش کنید
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.